APARTATS

23 de jul. 2012

CAP DE SETMANA DE LES BARRAQUES DE RIUDOMS 20-220712

DIVENDRES 200712 

HORTS D'EN RIC. Collita de tomaques, bajoques i darrers tiribecs. Arreglar el parament de canyes i fer herba

A part que llevar-se amb trenc d'alba és gratificant a l'estiu s'agraeix perquè no notes tant la calor. A primera hora del matí tot està quiet i fins que el sol no surt a l'hort s'hi està de conya.
A l'arribar vaig veure com uns moixons negres sortien de la part baixa de les tomaqueres. Després vaig descobrir que mosseguen les tomaques i se les foten. Com diu el Ric hi ha menjar per tots! Primer de tot em vaig dedicar a treure les males herbes de les zones de pas i les que estan enmig de les plantes. En segon lloc vaig esporgar una mica les tomaqueres i vaig repassar-ne una mica l'estructura de canyes ja que el vent l'havia malmès una mica i perillava. I com sempre el millor pel final: la collita. Vaig collir un fart de tomaques, bajoques, albergínies (que són llarguetes), pebrots verds, pastanagues i els darrers tiribecs.




BARRAQUES RIUDOMS. Sopar a Cal Ricard i orquestra Allioli.

Vam quedar la Raquel i el Cesc, la Natàlia, la Laura, la Xell i Jo per sopar en un lloc molt recomanable: cal Ricard a Riudoms. Vam fer unes tapetes súper currades per llepar-se els dits i amb postres i tot. El preu, una ganga! Molt recomanable! 





Després d'una bona estona prenent la fresqueta vam fer cap a la zona habilitada per Barraques. Ens vam quedar una bona estona mentre tocava l'orquesta Allioli (http://www.allioliorquestra.cat/espectacles.html). No ho fan malament però ja és un estil de cançons i versions que cansa una miqueta; tot sona molt igual. Vam comprar el surrealista got de Barraques. En ell hi havia tot un seguit de personatges d'entre els quals només es reconeixien el Gaudí i l'home avellana.



DISSABTE 210712
BARRAQUES RIUDOMS
Va ser el dia gran. Fer esment que els amables segurates de l'entrada no ens van deixar entrar amb un got ple de líquid, quan a l'interior el dia abans, a tocar de la taula de so, la pena estava fent un botellon amb ampolles de refresc i alcohol de tot tipus.
Nosaltres vam assisit a Papagayo (http://www.facebook.com/pages/Papagayo-Rumba/104932529568704?sk=info), que per cert no van estar del tot malament i sobretot Txarango (http://txarango.com/). Aquest grup la veritat és que s'està consolidant com el grup de l'estiu. Tenen un molt directe i com que els ritmes són bellugadissos triomfen allà on van. Gran concert! Només dues taques: la primera;  els pares se n'haurien de donar vergonya de deixar els seus fills -molts d'ells quan encara no tenen ni 15 anys- sols emborratxar-se i fumar el que els hi doni la gana. La segona; que sempre hi ha imbècils que confonen ballar ska amb fotre empentes per fer mal a la gent que és més dèbil que ells. Lamentable! Però bé, res per enterbolir un concertasso i un ambientasso per no oblidar. 









DIUMENGE 220712
ESTRENA PISCINA
Doncs si! Ens hem fet socis i ens hem banyat a les netes aigües de la piscina de Colldejou. Ens esperen uns dies de gaudi!




40è ANIVERSARI CASAMENT ROSITA I JOAN
D'entrada felicitats ja que avui heu celebrat el quarantè aniversari del vostre casament. No tothom ho pot dir!
Hem anat a dinar a l'Aire de Colldejou ( http://www.airedecolldejou.com/)i la veritat és que ha estat un dinar magnífic. De primer entrants variats amb musclos, llesquetes amb escalivada i anxova, rollets de botifarra negra i melo amb pernil, calamars a la romana i gambetes. Mmmm! I de segon entrecot brutal, bacallà o rap. De postres creps i gelats, copes i cafès! Magnífic! 


La tarda l'hem deixat passat remullant-nos de nou a la piscina!