APARTATS

9 d’oct. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 1 - CELTA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 8

    -RESULTAT: BARÇA 1 (Pedri) – CELTA 0.



2. EL TITULAR: ‘Sense reacció de l’equip tècnic l’equip sobreviu’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

-Per mi el millor ha estat Gavi i el pitjor Dembelé de nou. Mira que tenia posades esperances amb aquest noi però porta uns partits lamentables.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Bona primera part en general del Barça. Hem pressionat força amunt i el més important, de manera coral, sota l’entendard de Gavi per l’esquerra, estirant l’equip i recuperant pilotes. En defensa no hem partit angúnies tot i les novetats d’Alonso de central i Balde al lateral dret, el qual s’ha de dir que ha jugat a un bon nivell, pujant bé en atac i ajudant en defensa. El mig ha sabut remenar ràpid la pilota cap les bandes on Ferran i Raphina han creat força perill, sobretot les vegades que hem combinat ràpid. Hem merescut més!

-A la segona part hem sortit amb un perfil baix i lents, al compàs que sol marcar Busi. Bons 45 minuts i ofec després i impotència, al mateix temps que el Celta ha optat per fer un pas endavant. Ens ha complicat força la vida amb arribades amb molts efectius i ens han posat la por al cos, pressionant-nos amb tres a dalt i reforçant el mig del camp. Una vegada més, hem fet els canvis molt tard, mostrant una mancança en la lectura del partit del cos tècnic, i ells ens han anat fent acular. Hem trencat les línies i la disciplina d’equip i ens han fet defensar com hem pogut i atacar a batzegades. El Celta ha merescut l’empat. Han anat pel partit i ho podrien haver aconseguit. Sort n’hem tingut de Ter Stegen i Èric en el tram final i és que Piqué (bon partit) i Alonso (partit acceptable) amb Balde, Alba i el mig del camp en inferioritat han hagut de fer un sobre esforç.

Val que tenim baixes però noi, aquest Xavi no sap llegir els partits, li costa molt. Avui de nou tornava a ser clau el mig del camp vista la qualitat del Celta. A la primera part ho hem sabut fer prou bé al tenir la pilota però a la segona hem acabat colocant als 4 capitans damunt del camp i els més vells i cascats (Busi, Piqué i Alba partit sencer i Sergi Roberto). Tant costava canviar el Busi? En canvi ha canviat Pedri. Si vols mantenir Busi dóna entrada a Roberto al seu costat per ajudar-lo o retrassa De Jong i dóna entrada a Pablo Torre.

    -EL JUGADOR TOP.

Iago Aspas a banda, m’ha encantat Gabriel Veiga. Bona planta i personalitat suficient per moure l’equip, tot i la joventut.

    -LA MOVIOLA.

Munuera Montero. A la primera part ens ha tornat a birlar un penal sobre Raphina. Ha alegat que havia fet piscina, quan és ben evident que hi ha contacte després d’haver-lo driblat. De nou vergonyós. A la segona part ha anulat bé un gol al Celta per fora de joc i ens ha tornat a birlar un penal per mans dins de l’àrea. Per menys al Madrid li xiulen.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

Assemblea plàcida per Laporta tot i la baixa participació. No en queda altra. El més significatiu però és que Laporta ha dit que ell ha hagut d’avalar amb la seva butxaca, ja que alguns jugadors no s’han volgut rebaixar el sou. Doncs que digui noms i cognoms i llavors la gent podra emetre el seu judici. No es pot tirar la pedra i amagar la mà.

Preocupant la mancança golejadora!

Setmana clau que comencem vencent demanant l’hora, que ens pot deixar fora de la Xampions i que ens pot donar una estocada diumenge contra el Madrid. Veurem!