APARTATS

3 d’ag. 2010

CONCERT DE MISHIMA I SIDONIE A CONSTANTÍ 310710




Com cada any Constantí porta un munt de grups boníssims, molt millors que molts dels que venen a Reus per la Festa Major. Enguany, davant de l'ajuntament, va ser el torn de Mishima i Sidonie.



Mishima em va agradar molt més que no pas als cds. Tot i que la veu no se sentia massa bé, els ritmes que feien eren enganxosos. En algunes fases eren propers a la música indie. Molt recomanable. Tenen cançons amb forts "subidons" que et fan saltar sense que ho vulguis. A partir d'ara els seguiré més a veure què!

El gran moment va ser però sentir els Sidonie. Després d'un any de cansar-me de sentir les seves cançons arreu d'on anava per fi els he pogut sentir en directe. En aquest cas el directe al principi no va ser massa bo. Poc a poc van anar millrant i ens van anar fer entrar en una òrbita màgica amb les seves lletres enganxoses. A diferència dels altres se'ls notava una mica sobrats damunt de l'escenari cosa que ens va incomodar una miqueta, però mira a nivell d'espectacle s'agraeix veure com criden, es foten picos, salten damunt de l'escenari, es llancen des del damunt de la bateria... Si a més a això hi afegeixes que tenen unes lletres i un ritmes bons, fa que ens trobem amb el milloret del panorama de música espanyola pop del moment. Imprescindibles! El seu cd Costa Azul és per emmarcar! Iblama