APARTATS

23 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 1 - ATLÉTICO 0

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 30.

    -RESULTAT: BARÇA 1 (Ferran Torres) - ATLÉTICO DE MADRID 0.



2. EL TITULAR: ‘Bona segona part; a 4 partits de cantar ‘l’aliron’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

La cara li dono a Raphina, per mi de nou el millor, tot i el bon partit també de Lewand i Araujo i el gol de Torres. La creu és per l’Eric. Avui ha entrat a la segona part i noi ha estat fluixet per ser generosos.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Hem tingut la possessió però de poc ens ha servit ja que ens ha costat molt arribar a porteria. L’Atlético ha estat molt ben plantat al camp i amb molt d’ordre s’ha defensat, tenint només una pega; la que els hi ha costat el gol del Barça en una mala defensa. Bons 44 minuts dels ‘colchoneros’ que s’han mostrat més incisius amb 3 arribades força clares i 2 xuts a porta molt clars. No han tingut la fortuna del gol. Per contra nosaltres n’hem tingut una i l’hem fotut a dins. Bona primera part de Lewandowski davant, Frenkie al mig i Araujo i Ter darrere.

Segona part. Els madrilenys han hagut d’exigir-se més i sortir de la seva zona de confort defensiva per anar a per l’empat, cosa que ha obert el partit i l’ha embogit; preciós per a l’espectador. Els dos equips s’han pogut endur el partit però cap dels dos ha estat encertat de cara a porteria. Per tant decisiu el gol de Torres. El Barça ha estat més reconeixible amb l’entrada de Pedri. No he entès l’entrada de Kessie per Dejong quan necessitaven control justament i adormir el partit. Segueixo sense entendre algunes decisions de Xavi.

Dada maca. 10 partits amb 1-0 a favor nostre; 30 punts!

    -EL JUGADOR TOP.

M’ha agradat l’aportació de Nahuel per banda dreta i la finesa que segueixen demostrant en Griezmann i Carrasco.

    -LA MOVIOLA.

Sànchez Martínez. Primera part mesquina en contra de Barça i afavorint el joc de força dels de Simeone. A la segona festival de targes i cap expulsió amb dues entrades criminals sobre Raph i Pedri. Reclamen unes mans del Barça quan qui fa que Busi és desequilibri és el jugador ‘colchonero’ (encert).

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

Al minut 10 seguim cantant ‘Messi’; cal?

Avui dia de Sant Jordi m’ha agradat el lema escrit a la grada del camp perquè la gent comparteixi el català. És especialment important a la capital, on menys es parla.