APARTATS

24 de set. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. CADIZ 0 - BARÇA 0.


1. LES DADES DEL PARTIT. 
Lliga. Jornada 5.
CADIZ 0 - BARÇA 0.



2. EL TITULAR: ‘l’Àrbitre posa en bandeja el comiat de Koeman’.
3. LES CLAUS DEL PARTIT.
BARÇA.
M’HA AGRADAT.
-Hem tingut i bellugat millor la pilota que en altres partits gràcies a la mobilitat de Gavi.
-No hem passat grans ‘apuros’ en defensa.
-Bona entesa entre Gavi i DeJong, el qual avui si que ha fet un bon partit i ha estat injustament expulsat.
-Els millors moments els hem viscut amb passis curts i ajudes constants en curt i movent-nos per poder tenir opcions de passi.
-Clau Ter Stegen amb dues aturades brutals.
NO M’HA AGRADAT.
-La manca de mobilitat dels de davant.
-Demir ha ajudat a embossar l’equip cap al mig ja que no ha obert el camp.
-Sensació que el Luuk i el Depay s’estorben més que no pas s’entenen.
-Posem el Luuk perquè remati i no hi ha centrades des de la banda. Per fer-s’ho mirar Koeman!
-Ens costa molt xutar a porteria. Ens costa molt enganxar amb claredat els del mig i els de dalt. Hi ha massa separació entre aquestes dues línies.
-Pressionem amb desordre i sense massa coordinació entre els de davant i els del mig. Això denota poc treball en aquest aspecte.
-Al no tenir lateral esquerra sacrifiquem Dest allà i perd tota la màgia que podria aportar. Potser valdria la pena jugar amb tres defenses i deixar una banda per un extrem i la dreta per a Dest.
RIVAL. 
-Bon treball de la mà de l’Àlvaro Cervera. Equip ben muntat des del darrere, conscient de les seves limitacions, però que té per bandera les ajudes i el bon treball en equip.
-Bon bloc defensiu amb dues línies de 4 ben juntes i altruistes. 
-Em quedo amb Negredo. Té una qualitat encomiable!
4. LA CARA I LA CREU. La cara clarament és per Gavi. Per la mobilitat, la seriositat, la precisió i les ganes. La creu és per Luuk DeJong. Està perdut i mes aviat destorba. Li falta adaptació!
5. LA MOVIOLA. Del Cerro Grande. Mediocre i malparit. Ens la té jurada al Barça. No n’ha tingut prou amb treure targes indiscriminadament als del Barça, que ha expulsat injustament DeJong i al final al Koeman i tot, quan el Barça estava jugant millor. Esperem que el fotin a la nevera unes quantes setmanes!
6. PER RECORDAR. Sempre me’n recordaré d’aquell dia. El Barça de Cruyff estava a punt de guanyar la lliga i el Cadis a casa amb Kiko li va fotre un 4 – 0 humiliant.
7. LA VEU DEL SOCI. Jo ja l’hauria destituït ahir al Koeman després del comunicat. Està acabat! No sap més que queixar-se i li costa molt llegir bé els partits i prendre les decisions adequades. Avui havia d’haver tret Demir a la mitja hora i és que no ha ajudat gens a obrir el camp. Ha fet que l’embut fos més considerable! A la segona part, quan millor estava el Barça va i treu Gavi, quan Busi s’estava arrossegant pel camp. Sembla que no té massa treball en la finalització de les jugades de cara a porteria. Lo millor que ha aportat és una certa solidesa defensiva però de mig en amunt està trencant un equip que necessita mig del camp (segona línia) més que davanters. Esperem que no li deixin menjar les castanyes i els panellets! Duu 1 any mig demostrant que no juga a res clar i que no treballa bé ni els partits ni els rivals. L’aplaudeixo només pel fet que confia en els xavals i que l’any passat va donar la cara pel club! La resta per oblidar!