APARTATS

1 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. ELX 0 - BARÇA 4

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 27.

    -RESULTAT: ELX 0 – BARÇA 4 (Lewandowski 2, Ansu i Ferran).



2. EL TITULAR: ‘Bona gestió del virus FIFA i tres punts més al sac’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara avui la repartiré entre Ferran (bones assistències i gol) i Ansu (en general partit gris). Si no tenim en compte el gol, Ansu ha fet un partit molt fluix.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Hem completat uns 45 primers minuts molt seriosos tot i les baixes. Xavi ha presentat un equip competitiu. Avui hem d’agrair l’equip tècnic la posició d’Èric de mig centre. S’ha de dir que ho ha fet bé. No hem patit en defensa i hem estat ferms al mig del camp. Gavi ha ajudat a compensar millor el mig del camp amb la seva força i la seva rauxa. Tapa molts forats aquest noi i contagia el seu esperit. Davant hem rematat i hem creat força perill amb les arribades per banda de part d’Alba i Torres, que han fet bones assistències. De fet n’hem tingut dues més de molt clares que podien haver deixat sentenciat el partit. També he de dir que hem tingut sort en el remat de Lewan.

Segona part. Hem tingut dos factors a favor. El primer la sort i l’altra la contundència. Al 60 minuts ja teníem el partit sentenciat, tot i que l’Elx, en un gest que l’honora, ha seguit lluitant per fer algun gol. I certament que ho ha tingut a prop però la sort no l’ha acompanyat. A partir del 4 gol nostre ha perdut la concentració i ells han creat força perill.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’ha agradat molt Mascarell. Ha estat decisiu en defensa, al tall i anticipant-se. Bon jugador!

    -LA MOVIOLA. 

-Del Cerro Grande. A la primera part no ha tingut cap complicació. Partit plàcid fins llavors, fet que ha seguit a la segona. Grogues ben ensenyades. Partit fàcil!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Dues setmanes sense lliga que ens han deixat l’equip amb un munt de baixes pel virus FIFA. És una bona merda! 

17 gols de Lewandowski, debut d’Alex Garrido i a 15 punts del Madrid.