APARTATS

6 d’ag. 2012

CAP DE SETMANA DE LA FIRA DE MONT-ROIG 03-050812

CARNADA A CA LA NATÀLIA 030812
Sense paraules. Vam fer carn a la barbacoa i va quedar boníssima. Vam coure: pollastre, bacó, xistorrilles, llangonissa, pinxos i pa torrat. Tot ben acompanyat d'una amanida i d'un bon Montsant. Tot en honor a les noves pintures de l'amfitriona i la Nuca. Per molts anys que ho poguem fer. Una bona vetllada!




HORTS D'EN RIC - EL MATÍ DEL GRIPAU I DE LES TOMAQUES PER PENJAR 040812
Vam quedar amb el Ric, després d'un temps sense fer-ho, i se'n vam anar junts a l'hort. La feina ens va desbordar. Primer de tot vam arrencar els tiribecs ja morts i vam arreglar el bancal transplantant unes cols llombardes que hi havíem plantat fa un temps. Llavors ens vam disposar a arranjar el dos bancals més caòtics: el de les carabasseres i el de les carabassoneres. S'hi pot ballar ara!
Més tard vam començar la batuda tomaquil. Vam collir especialment tomaques per penjar (quatre caixes) i dos més de diferents tipus. A part pebrots, rabes, ruca, enciams, dues bosses més de bajoques, carabassons... És un no parar! Vam baixar fins a casa amb el cotxe ple fins dalt.
l'Anècdota del dia la va protagonitzar un gripau gegant. Estava netejant les carabassoneres quan vaig notar la seva tèbia i tova pell mig camuflada al terra.





TROBADA DE GEGANTS DE COLLDEJOU 040712
Estic d'acord en afirmar que aquest és el millor dia del poble, el qual s'omple d'alegria, gresca i gent i participa del cercavila especialment a la plaça.

La crònica sencera a: http://locolletdigital.blogspot.com.es/2012/08/trobada-de-gegants-de-colldejou-040812.html

A la nit, tot i fer-la petar una estoneta amb la Tere i la Xell i fer uns mojitos, la veritat és que vam acabar ben rebentats. No en va van ser unes set hores fins que no vam agafar el llit. És un dia únic però hi ha una feinada al darrer impressionant. I s'ha de dir que aquest any hi ha hagut molt col·laboració de la gent de la colla per fer menys feixucs els preparatius. A tots gràcies!








TARDA A LA FRESCA 050812
Feia caloreta i després de dinar tu, hem volgut imitar la gent gran. Així que a Lo Corral hem agafat unes cadiretes, hem fet cafè i amb la Neus i la Monstant, la Tere, la Laia, la Xell, el Francesc, l'Adriana, la Tula i jo hem fet cafè,  i amb una musiqueta de fons l'hem fet petar una bona estona. S'acostava l'hora dels gegants de Mont-roig però abans d'anar-hi no me n'he estat d'anar a fer un banyet a la piscineta i saludar a un avorrit Manolito, i és que el dia no ha acompanyat.





TROBADA DEL BARRI DE DALT DE MONT-ROIG 050712
Mont-roig és màgic però pujar fins a la part alta del poble amb el solano que queia... I enguany encara hem pujat més amunt. Hem anat fins a la punta de tot. Hem plantat els gegants en el nou parc que en teoria avui havien d'inaugurar però noi; pel que sembla no s'ha presentat el regidor. Així que no hi hagut cap acte. Una mica patètic. Sort que la trobada va de cara avall.






La crònica a: http://locolletdigital.blogspot.com.es/2012/08/trobada-de-gegants-de-colldejou-040812.html