APARTATS

4 d’ag. 2014

TROBADA BARRI DE DALT DE MONT-ROIG 030814


Després d’uns dies de tempesta ha arribat la calma; i tant si ha arribat. En el context de la fira de Mont-roig, hem ascendit des de la part baixa del poble fins a dalt de tot amb un sol que desfeia les pedres. I encara ha tardat una bona estona a esllanguir-se. Així que hem suat la cansalada.
A dalt de tot del carrer d’Amunt s’ha fet la plantada, comptant amb la participació de les següents colles: Barri de dalt de Mont-roig, Montbrió, Sant Carles de la Ràpita, Lluna Roja de Miami, Riudecanyes, Alcover, Vinyols, les Borges Blanques, Colldejou, Puigpelat i els sis carrers de Mont-roig.
Hem anat baixant pel llarg carrer de la Mare de Déu de la Roca fins arribar a la plaça Miramar. Els carrers com sempre estaven plens amb gent amb ganes de gresca. Els presents tenien especial interès en descobrir quin nou moviment o quina nova contorsió ens oferien els Pitots. Al llarg del recorregut, les colles hem pogut refrescar-nos amb diversos punts de beguda fresca.
Finalment, hem fet entrada colla per colla al recinte de la Fira. Hem fet una ballada personal de cada grup i una tocada final compartida, amb la que s’ha conclòs el cercavila. Cada colla ha rebut un obsequi recordatori de la trobada.

En acabar, ens hem desplaçat a les antigues instal·lacions de la Cooperativa on hem sopar plegats pa amb tomàquet i embotit divers amb síndria de postres.

LA TROBADA EN IMATGES ______________________________________________________