APARTATS

23 d’ag. 2010

CRÒNIQUES FUTBOLERES: 2010-2011

SUPERCOPA D'ESPANYA
A doble partit. Sevilla i Barcelona. Campió: Barça

A Sevilla: Sevilla 3 - Barça 1 (Ibra)

Va ser un partit estrany. El Barça va fer una bona primera part amb els del B pràcticament. Va aguantar les envestides d'un Sevilla poc ambiciós. I mira fins i tot Ibra va marcar un gol a passi de Maxwel. Dosantos va fer una bona primera part. En canvi, a la segona, el Sevilla va treure tota l'artilleria pesant i ens va reventar. Va capgirar el marcador fent tres gols de contratac de llibre. Ens vam ensorrar en defensa i va faltar aquell líder que es posi l'equip a l'esquena. I encara sort! La majoria dels culés donàvem l'eliminatòria per perduda.



A Barcelona: Barça 4 (pp, Messi 3) - Sevilla 0
Encara no ens acabem de fer a la idea que les coses a Can Barça han canviat. En Pep ha sabut dotar la institució d'una lògica diferent fins ara. Fins ara estàvem acostumats a que era impensable remuntar partits. En els darrers anys ens ha tocat remuntar-ne molts. La gent, més enllà del vesturari, sembla que no es confia tant. I és que la mà del Pep ha anat més enllà del camp. Malgrat que encara hi ha alguns incrèduls com jo.
Doncs bé! Ahir vam seguir el partit des d'Espot i la veritat és que no em vaig inquietar gens. S'ha de reconèixer que el rival també va sortir amb el segon equip i com es va veure no és de garanties, ja que els nostres malabars els van destrossar amb joc per les bandes, pel mig, pressionant, corrent... Vam ser superiors en tot! Si a això hi afegeixes el guà de Xavi, la precisió de Messi i Iniesta, i la solvència de mig camp enrere -entre altres coses- tenim la clau del millor equip del món. Un equip que si està enratxat és imbatible! Ha de tenir una tarda negra o que el rival l'hagi estudiat molt bé i els rivals juguin al 200% per poder-nos guanyar. Si a més hi afegim Villa i Adriano, més algun altre fitxatge que caurà, això pot ser la pera.
Un vot de confiança per l'Ibra!
Som campions d'un nou títol; el que fa vuit de l'Era Guardioliana! Ah! I com dirien al centre de la Península si el guanyador hagués estat un equip que va de blanc, el Barça ara encapçala en solitari amb nou títols, el rànking de Supercopes guanyades!
Per cert! Els comentaristes de tv1 nefastos. Tot a favor del Sevilla! Com es nota que som el Barça!

Després de les reglamentàries cerveses, Mortitz per ser més exactes i tres per cap, vam anar a sopar per celebrar-ho. Una nit excel'lent! Vam dormir amb manta i tot! Jejeje Iblama