APARTATS

31 de des. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016

1) COMPETICIÓ. Lliga Española.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 4 (Rakitic, Suarez i Messi) - Betis 0.



3) TV O RÀDIO. Tv a Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Campions de tot aquest 2015!!!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Messi 500 partits, 12 temporades, 26 títols/ Hem superat els 178 gols del Madrid en un any natural, fent 180 gols, senzillament impressionant! d'aquets 137 marcats entre el trident!\ Suàrez pichichi!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Sergi Roberto.
-EL PITJOR: Alves.
-L’INDULTAT: Neymar.
6) L’ENTRENADOR: neutre. Primers minuts espessos. Amb el penal s'ha desencallat. Tampoc ha aportat gran cosa, màxim ver obrir més la banda de Neymar per tronar encara més espais.
7) L’ÀRBITRE. errat. El penal no era, tot i que el porter arrolla Messi. No calia expulsar l'entrenador rival. Ha faltat major contundència amb les entrades.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Fins el gol han estat ben plantats damunt del camp, dificultant l'arribada del Barça a l'àrea. Han tingut mala sort amb les lesions.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Obrir molt el camp amb els extrems. Darrere hem estat contundents no els hem deixat arribar amb claredat. Al mig Roberto ha fet d'Iniesta aportant la magia!
-DEFECTES. encallar-nos al mig! Perdre pilotes absurdes a mig camp.
-DUBTES.--
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. tot segueix igual. ja esta bé! El Barça supera el record golejador en un any natural. El Betis ha estat perjudicat pero el Barça si no arriba a ser pels pals en fa vuit de gols. En canvi el Madrid ha estat ajudat per guanyar, ja que no juga a res.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. encerrar. El proper partit és amb l'Espanyol a Cornellà Podem perdre punts! Ells s'hi juguen molt. Veig l'equip contrastat. Si no fem el ruc podem guanyar fácil, sino a partir. Hi confio: 1-3.