APARTATS

13 de febr. 2012

CARNAVAL DE COLLDEJOU 110212


GALERIA CARNAVALESCA
______________________________________________________________________________




























                                                             
                                                                  QUATRE PARAULES
_______________________________________________________________________________

Tot i ser uns dels dies més freds de l'any i malgrat el partit del Barça, petits, mitjans i grans ens vam reunir a la plaça de l'Església, sota un fred penetrant, per celebrar el Carnaval. 
El primer pas va ser posar la música als altaveus del poble mentre el Carnestoltes arribava a la plaça. Llavors es va obrir el sac del confetti i es va procedir a la lectura del pregó 2012 ( pregó íntegre i més fotos: http://locolletdigital.blogspot.com/2012/02/carnaval-de-colldejou-110212.html  ). Llavors la canalla va començar a fer batalletes amb els paperets blancs que volaven més del que és normal a causa del vent que bufava. Amb un humor enorme vam iniciar la mini rua pels carrers del poble al so de la música i el lambrusco. Enguany no es va preferir no cremar el ninot ja que aquest mateix dia hi havia hagut un incendi ben a la vora.
Amb presses la gent va anar tirant cap al bar per agafar lloc per al sopar. Així vam acabar de veure la nova patinada culer. Després la vam fer petar una bona estona! I finalment vam baixar a la sala de ball en pic el Xèrif va donar permís d'obrir la calefacció. I res que hem estat unes horetes xerrant, cridant i ballant els èxits del moment. La llàstima és la ressaca de l'endemà! Iblama

4 comentaris:

RogerMaluenda ha dit...

Isaac santamaria ataca per colldejou. Molt crack senyor :D

Iblama ha dit...

HEHEHE FOTO D'IMPACTE EH!

RogerMaluenda ha dit...

i tant d'impacte ;)

Salut senyur

nicodemmus ha dit...

hahahaha...els putos amos.....