APARTATS

8 de des. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BAYERN 3 - BARÇA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Xampions. Lligueta.

BAYERN 3 - BARÇA 0.


2. EL TITULAR: ‘A la UEFA league’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

Hem començat prou bé fent uns 20 minuts acceptables. Teníem l’equip ben avançat i hem fet una bona pressió, de manera que hem tingut el rival podríem dir que ‘controlat’. Llavors ells han fet un pas endavant i han començat a remenar-la. Ens han fet anar reculant i fins i tot hem perdut la possessió en la primera part. Tot ha vingut acompanyat per una davallada en l’actitud que per mi és el més preocupant.

En defensa no podem concedir una rematada dins de l’àrea petita com la del primer gol. En el segon gol Ter Stegen es menja el xut de Sané. Els minuts finals de la primera part i el tercer gol demostren la vergonya d’alguns jugadors que tenim. Mentre el Bayern ha seguit la jugada els nostres defenses s’ho han mirat reclamant fora de joc i ens han fet gol.

M’ha semblat que teníem massa desguarnida la línia central del mig del camp, per on ells ens han fet més mal. Si el mitjos no fan molt de treball i s’ajuden és absurd jugar amb un 3-5-2. Crec que hauríem d’haver fet canvis abans.

Hem arribat tard a la pressió i de manera descoordinada. Ens ha faltat actitud i lideratge. La sensació és que ens hem conformat i endavant.

Fa molta ràbia veure que fem centrades quan no tenim rematador.

RIVAL. A la que s’han posat a jugar ens han fet veure que estem molt sota d’ells. S’han posat a tocar-la i la veritat és que ho han fet bé. Tampoc és que hagin tingut massa pressió. Saben generar espais i joc. I a més tenen el punt de velocitat per generar joc per la banda i remat per finalitzar les jugades amb Muller i Levandowsky. Van a una altra velocitat i com ells només hi ha dos o tres equips a Europa. Avui per avui per mi són els millors. Podria anomenar diversos jugadors però avui m’han agradat molt Sané i Davies.

4. LA CARA I LA CREU. Pel que fa al millor em quedo amb Dembelé perquè il•lusiona. El pitjor avui per mi Dest. Ha anat perdut tot el partit. Tot i que podria anomenar qualsevol altre dels jugadors 

5. LA MOVIOLA. Hategan. No influeix en el partit però més aviat ens perjudica.

6. PER RECORDAR. Eliminats de la Copa d’Europa abans dels vuitens. La història ho recordarà i la morterada que perdrem també tela. Hem fet dos gols en tota la participació en la Xampions d’enguany. Penós!

7. LA VEU DEL SOCI. Decebedor però bany de realitat del que ara en aquest moment som: un equip de segona línia respecte als més forts d’Europa. Anem a l’Europa League i allà podrem competir amb equips més del nostre nivell. No obstant crec que s’ha de mantenir la cara alta en la lliga. Si allà no fem un bon paper, a la resta és molt difícil tirar endavant. Hem de tenir clar el que ara mateix tenim, som i el que podem millorar amb els que estan lesionats. I sobretot per superar el dol en el que estem sumits des de fa temps ens cal fer net de molts jugadors que ara mateix són més un llast que res. Cal tenir una bona banqueta! Escoltada la roda de premsa de Xavi crec que retreu als jugadors la seva actitud. A veure si pren cartes en l’assumpte d’una vegada per totes sobretot amb els més grans. Ara ens venen tres partits clau abans de Nadal en lliga. Dos per millorar contra rivals inferiors (Osasuna i Elx) i el tercer d’examen amb el Sevilla.