APARTATS

19 de març 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 2 - MADRID 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 26.

    -RESULTAT: BARÇA 2 (Sergi Roberto i Kessie) – MADRID 1.



2. EL TITULAR: ‘Pim, pam, pum; a dotze del Madrid. Lliga sentenciada’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-El millor per mi ha estat Raphina, tot i que Sergi Roberto ha fet un partidàs. Ja era hora veure’l a la seva posició. La creu avui me l’estalvio. Tots els jugadors han donat la cara, tot i errors puntuals.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Hem sortit endollats, profunds i creant perill en els primers minuts. Fins i tot diríem que hem ofegat els blancs. Però no hem tingut gens de sort. En una pilota de Vinicius que no ha defensat bé Busi, rebot i a dins. De manera general hem estat ben plantats damunt del camp i només ens han sorprès la genialitat del brasiler i les entrades en diagonal de Modric. Realment no hem passat cap ‘apuro més’. I hem cregut i l’hem seguit buscant amb noves arribades i al final ‘quien la sigue la consigue’; hem fet el gol de l’empat al 44. Resultat totalment enganyós. Hem merescut més: 7 arribades i 5 xuts a porta.

Segona part. Nosaltres hem seguit proposant anar a pel partit amb les nostres armes: possessió, toc... El Madrid no ha pogut sortir a la contra. Llavors el Madrid ha fet un canvi radical de sistema carregant-se els ‘piloteros’ i acumulant gent a la banda, veient que no ens podien superar al mig. Les seves ocasions han estat per errors nostres. Ha estat lo pitjor, els errors  de Busi o Kunde. No m’han agradat els canvis de Roberto (bon partit) i Raphina (clau). A la segona part el Madrid ha estat més intens. De fet hem viscut un quart d’hora brutal amb els dos equips anant a pel partit. Hem tingut el punt de sort en el gol d’Asensio que ha estat anul·lat. El Madrid ha arriscat més i al final n’hem tingut una i l’hem ficat en el descompte. Gols en minuts claus! 

    -EL JUGADOR TOP.

-M’encanta Camavinga. D’aquells jugadors amb planta i toc que et donen màgia en un equip. I partidàs de Courtois. Quants partits salva ell sol.

    -LA MOVIOLA. 

-De Burgos Bengoechea. A la primera part s’ha menjat un cop de colze de Nacho. Era falta i res més. A la segona part ha estat clau el Var per anul•lar el gol d’Asensio en fora de joc. Ha tingut el partit controlat en tot moment, tot i que al final la tensió ha fet que hi hagués alguna empenta entre els jugadors que s’ha saldat amb targes.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Ja tocava una altra cremada d’adrenalina amb el gol al final de la primera part i el segon al final de la segona. Hem capgirar el partit i ens consolidem en el liderat posant-nos a 12 punts dels merengues. Bon Barça!

-Si és per diners mira però embrutar més la samarreta amb merdes rares no m’agrada i menys amb aquest esperpent de Rosalia i moto de sa mare. Horripilant música!

A La merda el Florentimo. A aquest ‘bandido’ se li ha permès tot i ara ens volen donar lliçons a nosaltres. Cap tracte hauríem de tenir amb els blancs. Jo trencaria relacions!