APARTATS

25 d’abr. 2012

FUTBOL 2011-2012

LLIGA DE CAMPIONS
ANADA
Resultat: Chelsea 1 - Barça 0
El millor: la insistència de l'equip.
El pitjor: no marcar.
L'àrbitre: bé.
Com ho he vist? Simplement dir que un resultat just hauria estat un 1-5 mínim. Ens n'anem amb un 1-0 i amb cara de tontos ja que serà molt difícil de memuntar ja que segur que ells es tanquen a conservar el resultat. El futbol és molt injust però guanya qui més gols marca.


 
TORNADA
Resultat: Barça 2 (Busi i Iniesta) - Chelsea 2
El millor: Mascherano.
El pitjor: Messi.
L'àrbitre: Bé.
Com ho he vist? He vist un Barça a la Riijkard, atabalat, sense xutar, amb una immensa possessió, sense fer gols, i encaixant gols. Hem fet tot el que hem pogut però noi no hi ha hagut manera. Hem jugat millor que amb el Madrid però hem tornat a caure en errors típics: no xutar, no aprofundir, no rematar i ser poc contundents en defensa. Resultat: eliminats de la copa d'Europa per un equip miserable que ha sabut però jugar les seves armes: aguantar i contratacar. I resar! Han tingut una sort de collons! Però bé són a la final i nosaltres no!
Felicitar el Barça per l'esforç fet i a mirar endavant! Encara ens queda la Copa del Borbó! I no oblidar que portem tres títols: Supercopa d'Espanya (Contra el Mandrils, Supercopa d'Europa i Campions del Món). Ànims Barça, ànims Pep i ànims Messi. Però si us plau fem les coses amb més cordura! Salute! Iblama.