APARTATS

26 de maig 2011

ESPANYA HA DE FER CANVIS


Espanya ha de baixar el seu dèficit en 9,4 punts percentuals en la propera dècada, una de les reduccions més dràstiques del món, segons el Fons Monetari Internacional que a més demana una retallada en les prestacions sanitàries del nostre país per reduir el deute.

Ha arribat el moment DE PRENDRE DECISIONS:

ELIMINAR EL SENAT, ÉS UNA CÀMERA INÚTIL, DIT PELS MATEIXOS SENADORS, NORUEGA, SUÈCIA, DINAMARCA, NO TENEN SENAT, ALEMANYA NOMÉS 100 SENADORS, EUA UN SENADOR PER CADA ESTAT. ELS GRANS TEÒRICS DEL DRET INTERNACIONAL I CONSTITUCIONAL (*DUVERGER, *JELLINEC, Etc.) OPINEN QUE ÉS UNA CÀMERA INNECESSÀRIA, PRESCINDIBLE I QUE ESTÀ EN EXTINCIÓ. ESPANYOLS: PER QUÈ HEM DE MANTENIR A 260 QUOTES INÚTILS, UNA CÀMERA ESTÈRIL, BUIDA DE CONTINGUT, JA PASSADA DE MODA. ELIMINANT-HO ENS ESTALVIAREM 3.500 MILIONS CADA ANY.

ELIMINAR LA PENSIÓ VITALÍCIA DE TOTS ELS DIPUTATS, SENADORS I ALTRES "PARES DE LA PÀTRIA".

REVISAR ELS SOUS DELS ALCALDES QUE ES POSEN ELS SOUS QUE ELS DÓNA LA GANA.

Eliminar TOTS els cotxes oficials (cosa que es va fer fa 40 anys en els Pactes de la Moncloa i va funcionar, "no és possible que tinguem més cotxes oficials que USA").

Anul·lar TOTES les targetes VISA oficials i posar al carrer a TOTS els "càrrecs de confiança" (tenim funcionaris de sobres per encarregar-se d'aquestes labors).

TOTS els diplomàtics excepte un ambaixador i un cònsol a cada país. ("No és possible que malgastem en això més que Alemanya i El Regne Unit").

Amb això, i amb rebaixar un 30% les partides 4, 6 i 7 dels PRESSUPOSTOS GENERALS DE L'ESTAT (adéu "transferències a sindicats, partits polítics, *OCEOE, fundacions opaques i “XUPADORS” varis") s'estalviarien mes de 45.000 milions d'Euros, no faria falta tocar les pensions.

Congelar les pensions és injust, és desconèixer uns drets adquirits, condemnar a la gana a molts d'aquells que mereixen el nostre respecte.

AMB LA MEITAT DELS DINERS QUE ES RECAPTARIA AMB AQUESTES MESURES, S'ACABARIA LA CRISI!!!!