APARTATS

16 d’abr. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Llevant 1 - Barça 2 (Messi 2).
El millor: Messi per resoldre i Cuenca com a revulsiu.
El pitjor: no haver obert bé el camp des del començament.
l'Àrbitre: es menja un penal a Iniesta i crec que encerta el del Llevant i el nostre.
Com ho he vist. Amb patiment. Semblava que el Madrid punxaria i al final quasi que punxem nosaltres. Més just que un pany de cop. 
Hem sortit amb tres defenses a per totes però ens hem estavellat una, vegada rera l'altra a mesura que avançava el partit, al centre de la defensa rival. I és queels extrems no han desbordat mai i així es impossible. Sempre tiraven cap al centre i ells allà se sentien forts i superiors sobre nosaltres. Hem comès una errada i hem fet el penal. El pitjor dels escenaris: que et marquin amb un equip que sap tancar-se i que surt perfectament a la contra. Hem persistit però no ens n'hem sortit. Com sempre ha mancat xutar des de fora. Només Adriano ho ha provat a la segona part.
Els nervis anaven en augment. Malgrat tot ha arribat el revulsiu: ha entrat Cuenca i amb els seus intents de desbordar els defenses el que ha aconseguit és obrir espais i en un d'aquests una combinació marca de la casa pel mig i el gol de Messi. Ningú no pot dir que es fes justícia sobre le camp; el Barça mereixia el gol. Després a Cuenca l'han desplaçat dins de l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal i Messi l'ha transformat. Hem donat la volta al marcador i en poc temps; quedava el tram més complicat del partit. Ells ens han apretat i han posat setge damunt la nostra porteria. Guardiola ha situat la defensa de quatre per ser més sòlids i al final hem patit per no haver acabat de definir.
Realment és un grandiós resultat! El Llevant és un sòlid equip. I ara a pensar en la setmana clau de l'any! Ànims Barça! Iblama