APARTATS

8 d’oct. 2012

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2012-2013



LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Barça 2 (Messi 2) -  Madrid 2.



 Titular: Malgrat tot... seguim a vuit punts!

La màgia l'ha posat: Messi.
Millor que s'hagués quedat a casa: el canal que va emetre les imatges en directe manipulades. Cap imatge del clam per la independència i el so ben fluixet a peu de camp. Lamentable! Sort en tenim dels vídeos que penja la gent i dels nostres mitjans de comunicació.


Amb vint paraules. Hem pogut perdre a la primera part i hem pogut guanyar a la segona. Pot ser que el resultat sigui just.
Al veure de central a Adriano (una nova “titolada”) els culers ens vam estremir. Però tampoc ho va fer tan malament. Ara, per alt anem venuts!
Què dir de l'àrbitre? Alguna targeta més havia d’haver tret. Com pot acabar un partit com el d’ahir el Madrid amb 11? Com pot Pepe dir que som teatreros? Encara falta justícia!
Què dir als de Punto Pelota i als del Plus? Ahir es van entretenir dient que el gol de falta de Messi era il·legal perquè havia endarrerit la pilota, dient que hi havia un penal a la nostra àrea i mil coses més. Per tant que havia d’haver guanyat –com sempre- el equipo del gobierno. Però no, noi! A la segona part us vau cagar i vau tenir poca ambició i no vau anar a pel partit i quasi que us guanyem. Llàstima la de Montoya, la de Pedro... Ah, i no ho oblideu: seguiu a vuit punts del Barça! Iblama