APARTATS

21 de gen. 2013

ANIVERSARI XELL A TRES BANDES - 36 ANYS 190113

Està bé això de celebrar els aniversaris per partida triple tu. Heheheeeee

El dia gran. 
Tot i que el dia no va acompanyar massa, vam poder gaudir d'una jornada ben maca envoltats de natura al Racons. Vam celebrar plegats el 36è aniversari de la Xell.
El menú va consistir en: coses per picar (patates, fuet, olives, coca de la Marta de ceba i xampis...) i segon el plat fort gentilesa del xef Pixote (Al) i el Nindundi aprenent (Iblama): fideuàaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. d'Acompanyament amanides i vi de Cal Pla.

Com va anar la fideuà? 
Primer netegem bé la paella.
Encenem el paellero i hi posem la paella a sobre.
Hi aboquem 4 paquets de fideus fins i no massa grossos.
Els enrossim fins que es tornen marronets.
Agafem un pot. Hi fiquem alls, julivert, pebre vermell i sal i hi passem el turmix perquè quedi en format salsa.
Traiem els fideus de la paella i els posem en una olla perquè reposin tot afegint-hi la picada que hem fet. La qüestió és que maceri.
Tornem a la paella. Una mica d'oli i hi tirem les gambetes, els calamars i el que s'hi vulgui posar, que quedi ben cuit.
Hi afegim els fideus i hi aboquem el brou. Aixequem el foc i que bulli fins que es begui el suc.
Només cal que els fideus finalment quedin "trempadets"; aixecats!
Tapem amb paper de plata i au a fer el vermut!

Els pastissos.
Tant la Xell com la Cris ens van deleitar amb ambdós pastissos de xocolata per llepar-s'hi els dits. Tal com mana la tradició un d'ells lluïa unes espelmes amb els anys que feia l'homenatjada: 36. Amb l'ajuda dels més petits van procedir a bufar les espelmes.

La tarda.
La vam matar, mentre plovia a fora, fet-la petar, jugant i escoltant la primera derrota del Barça a Anoeta.









  
Altres "actes".

Colldejou

Reus