APARTATS

3 de juny 2013

FIRA CAMBRILS: FIRA, TOMET PEL POBLE I CONCERTS DELS PAPAGAYO I ELS CATARRES 310513.



LA FIRA. És un certamen força reeixit. Enguany se’n celebra la ... edició i la veritat és que val la pena. Podem dividir la fira en dues parts. La primera és la que engloba les paradetes de jocs, roba i menjar –més lúdic-, motor, maquinària... i es troba al costat del Parc del Pinaret. La segona és la que et trobes estesa pel centre del poble vell de Cambrils. Aquesta és l’autèntica ja que està plena de paradetes amb productes de la terra i artesanals; és una mena de fira d’artesania, dels vells oficis: ceraire, ungüents, embotits, màgia, cistellaires, filadores...  Fira de Cambrils.














A SOPAR. Hem agafat el cotxe per anar a la zona del port per sopar. Al final, després de tombar una estoneta fastiguejats pel fort vent, hem sopar a La Tresca. Ens han portat un menú de dos plats per persona més postres o cafè i la beguda inclosa per 11 euros; inèdit! La veritat és que ha estat bé. De primers ens hem cruspit sengles amanides: una de patata i l’altra catalana. De segon ens hem partit sardinetes i calamars cuinats. Després hem donat una volteta ben a prop del mar i abans d’anar a la sala del concert hem tingut temps d’anar a fer una cervesa en una mena de taverna a tocar del port que sembla que simula ser irlandesa o del pal i la veritat és que és una merda. Per dues cerveses Bud semicalentes ens han clavat 7 putos euros. Lamentable!


ELS CONCERTS. El plat fort ha arribar després del sopar per cert. Al recinte de Joventut han tocat primer els Papagaio i després els Catarres. Dels primers s’ha de dir que és un grup molt trempat de Cambrils que ha començat fa quatre dies. La veritat és que desborden una energia enorme dalt de l’escenari amb els seus ritmes ska i reagges ràpids. Ens han presentat el seu primer disc Origen. Prometen portar molta festa als concerts d’estiu. A tocar de la una es van presentar a l’escenari els Catarres per presetar-nos el seu segon treball Postals. La veritat és que han millorat moltíssim. Ham ampliat el grup amb tres membres més: dos vents i una noia que toca la bateria. El seu so i la seva música estan molt més treballats. A més han aconseguit que el disc tingui un toc de frescor molt atraient. 

Els Papagaio
Els Catarres

De ben segur que la gent als seus concerts s’ho passarà bé; desborden alegria. Ens retrobarem a Barraques de Reus! Iblama