APARTATS

5 de jul. 2017

CANETROCK 2017 3006-020717



Hi hem estat per tercera vegada i ha estat la millor. Canet de Mar i el Maresme ens han rebut el darrer divendres de juny amb un temps més aviat fresquet i nits de tapar-te. Fer cap a tocar de l’escenari, a Via Cannetum, a l’Apartament Luxury (gentilesa del David) i descobrir que és un lloc esplèndid per passar-hi el cap de setmana; un plaer. Instal•lar-te, anar a comprar, passejar, trobar-te amb un concert de l'Escola de Música, fer un banyet a la piscina i preparar un bon sopar mentre la posta de sol ens acomiada el dia. S’encenen els llums de la piscina i es fa el silenci, després de diverses proves de so dels grups quasi en exclusiva per a nosaltres: amb els Amics o Itaca Band.





El primer dia de juliol ens hem llevat sense presses i hem descobert una bella ciutat als nostres peus, bressol del Modernisme i amb aquell toc mediterrani que la fa diferent. Cases i fonts modernistes, la Rambla, el santuari de Misericòrdia, una fira d’Artesania i la platja neta i no massa plena de gent. Hem comprat el pa, ens hem banyat i hem vermuejat a la terrasseta de l’apartament mentre el dinar es coïa. I a fer una bona becaina per estar a punt per la nit.










Passades les 18h han començat els concerts. Hem gaudit amb els grups que han anat pujant a l’escenari després de passar els lents controls d’accés, polsera en mà. Per començar els Raska i la Iaia (sorprenents les noves cançons; bon directe). Hem tornat cap a casa i hem sentit els Gossos des de la terrassa tot sopant, mentre els veïns de la comunitat sopaven a la fresca al mateix jardí. Ben servits i amb una bona representació de moneda Canetus per si ens entrava gana i set, hem tombat pel recinte, on hem pogut veure imatge de tota mena amb la gent assistent als concerts, que fan del CanetRock un certamen especial: famílies senceres, nens, freaks, gent gran, jovent, gent tirada pel terra... A partir d’aquí ha estat un sense parar, amb estonetes de pluja i cel amenaçant inclosos. Jarabe de Palo (i els seus ‘50 palos’), els Amics de les Arts (‘Un estrany poder’), Sopa de Cabra (‘Cercles’), Zoo (‘Raval’), Itaca Band (‘Explosiva’), Buhos (‘Lluna plena’) Doctor Prats (‘Aham shigam’) i Txarango (‘El cor de la terra’). I entremig Miquel del Roig, el Mainat i dj’s han amenitzat l’espera. Ens han agradat especialment les actuacions dels Amics de les Arts, Zoo, Txarango i Itaca Band que ens han presentar els seus darrers treballs (entre parèntesi).
Al final, després de seure una estona, fer un ressopó i beure unes cervesetes ben fresquetes hem vist fer-se dia. Si senyor hem vist amagar-se la lluna darrere dels núvols i quasi 8 hores més tard el dia ens ha donat la benvinguda al Pla d’en Sala, amb l’alegria dels Txarango. Una gran nit! Amb els anys el CanetRock han anat millorant la major part de les coses. Per exemple; ara hi ha moneda dins del recinte. Ara el que cal és no obligar a comprar packs de 15 euros sobretot a mesura que avança la nit; no tens tants calers i només vols beure una birra. També estaria bé repartir uns quants wc’s més, especialment per a noies ja que han de fer molta cua. I finalment, dir que estaria bé que remullessin el terra per evitar l’aixecament excessiu de pols. Algunes suggerències per fer més especial el festival!



















Una passada a més poder-te trobar amb gent que coneixes de la teva terra i compartir aficions. I el summum: coincidir 3 Isaac's. Brutal!!!! El món és un mocador!

Els tres Isaac's, ex alumnes i companys de Drac a Reus.




Per molts anys Canetrock!