VALÈNCIA 1 - BARÇA 4 (Auba 2, Dejong i Pedri).

2. EL TITULAR: ‘Màxima efectivitat del Barça que condemna el València’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part súper efectiva del Barça, amb tres arribades clares i tres gols. Incontestable! La clau ha estat trencar la línia defensiva guanyant la línia de fons. Era l’única recepta per trencar l’ordre defensiu ‘txe’. Ha interactuat bé aquest triplet davanter amb Ferran per l’esquerra, Auba pel mig i Dembelé per la dreta (el més fluix). En conjunt hem fet una bona primera part ja que a banda de marcar no els hem deixat crear ocasions clares a ells.

-Segona part. El València s’ha posat en el partit amb el golàs de Soler. 10 minuts de patir una mica fins que Pedri ha fet el quart i s’ha acabat el partit. No m’agraden els marcatges estranys que fa el Barça a pilota aturada i dins l’àrea la poca decisió que mostra en Ter per prendre decisions i sortir amb major valentia. Tot i la valentia dels valencians s’ha de dir que el Barça ha estat molt superior.

RIVAL.

-Bordalàs sempre munta equips ben ordenats, amb línies ben juntes i pressió ben amunt i alta. Sovint opta pel marcatge home a home el que fa que si perds la posició en algun moment deixis alguns espais. El Barça els ha sabut vèncer amb l’arma més letal: desmarcades de ruptura amb pilota a l’espai. Fan una pressió a tot el camp impressionant! S’ha de reconèixer que avui no han tingut el dia ja que tot ha anat en contra seva i per poc: els nostres gols habilitats per poc i els seus anul•lats. A la segona part, els valencians  han entrat al partit amb el gol de Soler. Impressionant veure com en cap moment han baixat la cara, ans el contrari; han lluitat fins al final, el que és d’agrair. Dels seus jugadors són molt interessants Gayà i Soler.

4. LA CARA I LA CREU.

-Partidàs de Busi avui a mig camp. La creu no li dono a ningú. Bon partit en general!

5. LA MOVIOLA.

Del Cerro Grande. A la primera part encert en tot amb l’ajuda del Var. Gols ben habilitats pel Barça i ben anul•lats en el cas del València. A la segona part ha seguit fent un bon arbitratge, excepte en una entrada a Alba de Diakhaby que hauria merescut targeta.

6. PER RECORDAR. Estrena amb el Barça d’Auba amb dos gols.

7. LA VEU DEL SOCI. Content pel partit global del Barça. Hem aconseguit superar la por de Vigo en el sentit que aquell dia ens van remuntar 0-3. Avui crec que no ens haguessin remuntat en cap moment!