APARTATS

14 d’ag. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 0 - RAYO 0

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

  -TEMPORADA: 2022-2023

  -COMPETICIÓ: lliga.

  -RESULTAT: BARÇA 0 – RAYO 0.



2. EL TITULAR: Res de nou; de moment!

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

La cara per Dejong ja que almenys ha aportat verticalitat de cara a porteria. La creu és per Kessiè, no ha estat a l’alçada del Barça.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

        Hem xocat una i altra vegada amb la defensa ben organitzada del Rayo que ens ha tapat bé les bandes i la zona de remat. Hem fet circular massa lenta la pilota i així és impossible sorprendre. Quan hem aconseguit passar no hem definit. Quan hem estat millor ha estat xutant de fora i en les transicions. Gran actuació de Ter Stegen que ens ha salvat de la derrota.

    -EL JUGADOR TOP.

           M'ha encantat el partit que ha fet Isi. Un jugadoràs que defensa i crea futbol! Una bona peça al mig del camp, ajuda a compensar millor l'equip.

    -LA MOVIOLA. 

Hernàndez Hernàndez. Bon arbitratge en termes generals anul·lant corectament un gol al Rayo i dos al Barça Ha fet el ridícul en la primera part tallant una sacada de falta de Barça i xiulant la primera part. Bé en l’expulsió de Busi!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Molts fitxatges però jo no he vist gaires coses diferents de la temporada passada i la culpa és de la banqueta. L’única estratègia que tenim es canviar els extrems de banda, quan en dies com avui la pilota a l’olla hauria estat un recurs o posar un 4art element al mig. En l’afegit de la segona part (8 minuts) només hem penjat la pilota a l’olla 2 cops. 

Per jugar amb un 4-3-3 hem d’estar molt bé i a hores d’ara no jo estem. Sovint el mig es veu en inferioritat i això no ens permet arribar amb claredat a dalt. I per cert; oblidem-nos del Gamper que va ser una patxanga.

Tenim temps i molta ilu. Raphina i Lewan fan trempar. Cal que tothom conegui bé els rols i dia a dia segur que serem més bons.