CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 1 - GETAFE 0.

2. EL TITULAR: ‘Sumem tres punts que darrerament no sumàvem’.

3. L’ANÀLISI.

-LA CARA I LA CREU.

-La cara és clarament per Ter Stegen. De nou ens ha salvat en dos jugades amb parades brutals. La creu li dono de nou a Ansu. Ha fet el que ha pogut pel mig. Ha passat força desapercebut.

-LES CLAUS DEL PARTIT.

-A la primera part no hem acabat de tenir la fluïdesa d’altres partits i ens ha costat molt arribar a porteria. També ens ha faltat major profunditat i ser una mica més ràpids en la circulació de pilota. Ells han vingut a defensar-se i a buscar-nos l’esquena en contres, i el cert és que ho han fet quasi a la perfecció. Davant la pressió ben amunt que hem fet, els hi hem robat una pilota en una sortida massiva d’ells en defensa i hem aconseguit el 1-0. Un error de tres punts! Després ens ha salvat Ter en una ‘cagada’ similar que ha fet Pedri, fent una passada enrere incomprensible. Si em preguntessin per un resultat just a la mitja part diria que empat a 1. Tres arribades a porta; poc bagatge.

La segona part no ha suposat cap novetat. Hem seguit xocant una i altra vegada contra el mur madrileny. Xavi, encertadament, ha entès que necessitàvem més mig camp, de manera que ha posat Kessie (per mi un error, jo hauria optat per Torre, per tenir més control de pilota). Tampoc s’ha notat massa cosa. Potser Dembelé i Ansu s’han notat una mica més lliures ja que el Geta també ha anat a buscar l’empat amb una mica més d’intensitat. En tota la segona part un sol remat a porta del Barça és un balanç pobre. De nou hem tornat a caure en una mena de conformisme molt perillós. No m’ha agradat gens!

-EL JUGADOR TOP.

-El Getafe m’ha agradat molt. Flores li ha donat un ordre al darrere important i li ha faltat sort per marcar. Dels seus jugadors m’han agradat Domingos en defensa i el bon criteri amb la pilota de Milla.

-LA MOVIOLA.

-Iglesias Villanueva. Ha seguit un criteri similar amb els dos equips i no ha tingut cap problema. Ha anul·lat bé el gol d’ells per fora de joc a la primera part. A la segona podia haver expulsat Dembelé per una entrada perillosa sobre Alderete.

4. LA CRÍTICA.

-LA VEU DEL SOCI.

-Avui el meu homenatge és per Busquets i els 700 partits que ha jugat amb el Barça. Simplement gràcies!

Segueixo amb xoc amb la presó de l’Alves per violació. Estic segur que la certa xuleria/prepotència que massa sovint demostra no l’han ajudat gaire. Molt significatiu que la seva ex i l’actual dona hagin dit que posin la mà al foc per ell. Evidentment si es demostra que es veritat que pagui.