APARTATS

28 de gen. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES. GIRONA 0 - BARÇA 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 18.

    -RESULTAT: GIRONA 0 -BARÇA 1 (Pedri).



2. EL TITULAR: ‘Tres punts sense jugar a res però picant pedra’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara li dono a Pedri. Amb la lesió de Dembelé ha entrat al camp i n’ha exercit de líder posant-se l’equip a l’esquena i de nou ha marcat. Tinc dos candidats per ls creu: Ansu o Raphina. Em decanto per Ansu. Partit per oblidar de nou.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Hem jugat una primera part espessíssima i tot gràcies al bon treball del Girona. No hem passat per cap ‘apuro’ en defensa però tampoc hem fet res en atac. En tot moment el Girona, amb un gran ordre, ens ha tingut controlats. Només Dembelé ha permès una certa profunditat mentre no s’ha lesionat. La veritat avui no he entès la titularitat de l’Alonso tenint Alba i Balde. Amb la lesió de Dembelé i l’entrada de Pedri hem guanyat toc i control i hem perdut punx a dalt. Queda clar que partit es decidirà en algun detall.

A la segona part el Girona s’ha anat estirant progressivament, de manera que ens hem pogut desempallegar una mica de la teranyina muntada. Hem tingut uns minuts de major fluïdesa i major profunditat amb l’entrada d’Alba. En una d’aquestes ha arribat el gol. Xavi ha volgut fer uns canvis més i ha acabat per descol·locar l’equip. Sort que en defensa ens hem mantingut fermes i no hem encaixat gols. El Girona ha merescut el gol almenys de l’empat.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’encanta Michel l’entrenador. Ha sabut inculcar-los el punt de pundonor, lliuta, agressivitat i elegància a la vegada. Del camp m’han agradat l’Oriol (un mur infranquejable) i l’Arnau (per la polivalència i la classe).

    -LA MOVIOLA. 

-Muñiz Ruiz. Ha tret dues targes a Pedri i Xavi per protestar per unes mans claríssimes que no ha xiulat. Espero que es reclami al comitè i els hi treguin. Ha donat massa temps d’afegit i al tram final ha perdonat una falta i la groga a Dejong. 

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Celebrar els 100 partits de Pedri i lamentar la lesió, sembla que muscular, de Dembelé. Per altra banda el més important és que sumem tres punts més i seguim líders. I també content perquè fins fa no massa aquests partits es perdien.