APARTATS

5 de febr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - SEVILLA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 20.

    -RESULTAT: BARÇA 3 (Alba, Raphina 2) – SEVILLA 1.



2. EL TITULAR: ‘A vuit punts del Madrid’ 

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara li dono a Raphina  sense Dembele ha fet un pas endavant. Ho prova i fa gols i assisteix. Correcte! La creu li dono a Kessie. Ha hagut de substituir Busi lesionat i tot i l’assistència en el gol ha anat perdut i fallant.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Primera part. Hem sortit a pel partit però ens ha costat molt degut al bon ordre i la bona defensa del Sevilla. Ells han sortit al zero zero i ho han fet bé, tancant-se. Ara no han aportat res més! Nosaltres ho hem provat. Amb la lesió de Busi, Dejong i Pedri s’han ajudat en la sortida de pilota. Només hem aconseguit crear perill en jugades puntuals amb remats de córner d’Araujo i amb un xutàs de Lewan. No ens han permès jugar en profunditat. Ens hem merescut el gol!

Sampaoli ha tret els davanters en una decisió que crec que ni ells han entès. Hem persistit i ha arribat el gol d’Alba. Llavors l’entrenador del Sevilla ha volgut revolucionar el partit i el que ha fet es desordenar i descol·locar-lo. Nosaltres hem sabut guanyar-los l’esquena i sentenciar el partit.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’ha encantat Bade. Ha mostrat una fortalesa enorme. De fet els dos centrals són interessants. Gudelj també m’agrada. Bons ‘ojeadores’ té el Sevilla i més enllà fins i tot de Monchi.

    -LA MOVIOLA. 

-Sànchez Martínez. A la primera part podria haver tret targetes a Emre i per l’entrada a Busi que l’ha lesionat i a Kessie per una entrada similar sobre Acuña. A la segona ho ha fet bé.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Genial la renovació de Gavi.

Ens posem a 8 punts del Madrid i fotem un cop de puny damunt de la taula. S’ha girat la truita i ja era hora. Sembla estrany com poden canviar les dinàmiques en poques jornades. Tot i així no m’agrada el doble enfrontament a la copa amb ells. Els pot ajudar a sortir del pou).