APARTATS

1 de febr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BETIS 1 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 19.

    -RESULTAT: BETIS 1 - BARÇA 2 (Raphina i Lewan)



2. EL TITULAR: ‘Líders cada dia més sòlids’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara avui li dono al partidàs que ha fet Araujo. Ha donat una lliçó constant de com es pot defensar de maneres diferents. I ha assistit Lewan en el gol. Pedri ha estat molt regular i ha donat equilibri a l’equip. No oblidar tampoc el gran partit de Balde. La creu li dono a Lewan tot i el gol. Ha estat molt espès!

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Ha estat una primera part amb un Barça sòlid en defensa i ben posicionat damunt del camp. S’ha notat sobretot en les pilotes dividides la majoria de les quals hem recuperat nosaltres. Hem tingut la pilota i l’hem remenat bé. La pega; ens ha faltat profunditat. A partir dels errors d’ells hem sabut crear perill però sense gol. En termes generals primera part força igualada. Ells s’han parapetat al darrere, cedint-nos la iniciativa i han buscat aprofitar córrer quan han pogut per crear-nos perill. 

-A la segona part hem tingut dos errors puntuals. Un l’han fallat, en l’altre ens hem fet el gol en pròpia porta. Sort que havíem fet el segon. Han estat els minuts de major patiment per la culerada. El Betis no ha merescut en cap moment endur-se els tres punts. Avui l’he vist més aculat i més temorós que altres ocasions. En termes generals hem estat superiors. 

    -EL JUGADOR TOP.

-Com ja he dit altres vegades m’encanta Fekir. Fa uns moviments boníssims i córrer que se les pela. Jugador incòmode per a qualsevol rival. M’encanta també el joc al límit de Ruibal. Bon lateral!

    -LA MOVIOLA. 

-De Burgos Bengoetxea. A la primera part s’ha complicat ell solet la vida al no pitar dues faltes contra el Betis clares contra Fekir i Iglesias. El camp se li ha posat en contra. Hi hagut unes mans dels bètics dins de l’àrea que en cap cas són penal. A la segona part ha deixat jugar i s’ha arriscat molt ja que ha permès el joc al límit. Crec que hauria d’haver expulsat Ruibal.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Hem prescindit de Bellerín i ja m’està bé vist el que ha aportat. A veure si donem passi a algú de la pedrera al lateral dret. De totes maneres em conformo amb el sistema de tres centrals que empra Xavi, amb Koundé a la banda. Segur que hi ha altres partits que podrem jugar amb un 4-3-3 però de manera general en prefereixo 4 al mig.

Acabem la primera volta i líders en solitari. Ni en els millors somnis.