APARTATS

9 de febr. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Barça 3 - Sporting 1

L'equip de Gijon tenia clar a què venia al Camp Nou, ja ho va anunciar el seu entrenador. Al Barça no més el pots guanyar si té un mal dia i tu el tens boníssim. El Barça ha tingut un bon dia i l'equip rival s'ha hagut de conformar amb una bona defensa i poca cosa més.
Com vinc dient la clau d'aquest Barça està en la inclusió a l'equip de Puyol. La seva presència fa més bons als del seu costat ja que tapa totes les seves mancances. Avui fins i tot en Cáceres ha fet un molt bon partit. Res a veure amb altres actuacions. A mig camp en Sergio Busquests ha donat molta coherència a l'equip i d'aquí endavant tot és màgic. En Xavi -que no Savi-, Iniesta, Alves, Henry, Eto'o i Messi.
El primer gol ve després d'un córner de L'Sporting. El refús se l'emporta Iniesta que travessa tot el camp ràpidament acompanyat d'Henry (el millor jugador de la història francés i guapo! *)i Eto'o des de la nostra àrea. Passada a l'espai al francès, assitència a Eto'o i gol (0-1). Un contractat mortal; de llibre. No recordo ni quin havia estat el darrer. Una mica més tard una bona jugada d'Eto'o situava al marcador el 2-0. Descans.
A la segona part poca història hi ha hagut. Alves ha marcat amb un fort xut per la dreta el 3-0 i l'Sporting, en un refús en un córner ha fet el 3-1. Inapelable! Continuem en ratxa, jugant bé, mereixent la victòria, guanyant i a 12 punts del Mandril. Què més volem?