APARTATS

16 de febr. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Betis 2 - Barça 2
A la Lliga hi ha de 5 a 8 equips amb els que no pots fer invents. Depèn una mica de cada any: Madrid, Atlètic de Madrid, Vil'lareal, València, Sevilla, Bilbao, Dépor... I un d'ells és el Betis al seu camp. Per què fem invents? Jo sóc més partidari de treure l'artilleria de cop, sentencies i llavors fas canvis. El Guardiola pensa diferent: desgastar i fer entra els craks per resoldre. Li ha sortit bé en diversos partits però no sempre hi sortirà. El partit del Ruiz de Lopera n'és un exemple. I també és un exemple del que ens trobarem per Europa. Equips que especulen, que t'arriben tres cops i et fumen dos gols. Recordem el Chelsea, el Liverpool... No podem sortir amb Piqué i Cáceres. Sort! molta sort vam tenir perquè ens en podiem haver anat a la mitja part amb més desaventatge.
Queda demostrada la meva teoria que la clau d'aquest equip és es Puyol. És imprescindible en defensa! el que li posis al cosat és igual ja que ell el fa jugar bé!
La primera part va ser per oblidar. No funcionava res! I ells ens van afusellar amb dues jugades diferents. Una de córner amb una rematada de cap en solitari de Melli i una de jugada i tir creuat amb Marc González; 2-0 a la mitja hora! Abans del descans vam fer el gol de penal; Eto'o 2-1. Per cert! A les Espanyes diuen que no és penal! Obliden els centenars de penals que han pitat al Mandril dubtosos! Aquí havia d'haver vingut la revolució. Havíem d'haver fet els canvis a la mitja part!. Mitja part llençada! Estic segur que amb més temps guanyem el partit. Cal al final Eto'o van enganxar una pilota a la frontal de l'àrea i ell solet es va fabricar el gol; chapeau! Avui la premsa s'ha passat el dia criticant-lo! Som el que no hi ha!
Guardiola! Compte! És un seriós avís! Tens 12 jugadors bons, la resta són uns paquets. Esperem que no es lesioni ningú! De totes maneres hores d'ara se m'enfum que l'equip de blanc estigui a 10 punts. Encara estem MOLT lluny!