Aquell gustet! aquella salsa de romesco! Mmmmmm. Junt amb el pa amb tomaca o torradet, l'all i oli i les faves constitueixen els millors plats de la nostra cuina. Els qui no la coneixen no saben el que es perden! Ah! i reivindico que una bona calçotada, favatada i carnalabrasada, perquè senti millor, s'ha de fer en un mas i a l'aire lliure. Deixem-nos de restaurants; són per altres coses. Ah! i finalment, tot plegat remullat amb un bon vi de Porrera (el millor del món). IblamaAPARTATS
- Actualitat (179)
- Al Camp (62)
- Colldejou (34)
- Concerts (69)
- Cròniques Futboleres (426)
- Els punts sobre les is (172)
- Festes (119)
- Futbol (267)
- Literatura (23)
- Motius gastronòmics. (18)
- Música (7)
- Noces (7)
- Opinió (43)
- Poesia (5)
- Porrera (24)
- Sortides (67)
- Tradicions (11)
VISITES
27 de febr. 2009
TEMPS DE CALÇOTS! mmmmmmmmmmmmmmmm
Aquell gustet! aquella salsa de romesco! Mmmmmm. Junt amb el pa amb tomaca o torradet, l'all i oli i les faves constitueixen els millors plats de la nostra cuina. Els qui no la coneixen no saben el que es perden! Ah! i reivindico que una bona calçotada, favatada i carnalabrasada, perquè senti millor, s'ha de fer en un mas i a l'aire lliure. Deixem-nos de restaurants; són per altres coses. Ah! i finalment, tot plegat remullat amb un bon vi de Porrera (el millor del món). Iblama
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Homeeee!!! Els calçots que no faltin quan ve aquest temps! Avui mateix he fet una calçotada amb els de la feina.
Publica un comentari a l'entrada