APARTATS

25 de març 2010



DIVENDRES 190310
Vam anar al Maset. Mentre jo em dedicava a arreglar algun que altre marge malmès per les remenades dels porcs senglars, mon pare va fer una mica el líquid de l'herba; i és que a mig matí el cel es va anar tapant i al final va acabar plovent. Vam pujar al mas i vam dinar a dalt, ben assegudets a la taula mentre escoltàvem les notícies a la ràdio. A la tarda poca cosa vam fer ja que estava tot mullat.

A la tarda vam tornar a Porrera i vam anar a veure els tiets. Als voltant de les 19 hores arribava a Reus. Una ràpida dutxeta i au! a prendre alguna cosa amb sant Martí! Alguna cosa vol dir tres o quatre cerveses; jejeje.
A les 22:15 hores amb el Javi vam anar a buscar el David i vam anar a sopar al Wok. Increïble!
Per 14 eurets et fots les botes (algun dia en parlaré amb profunditat). Allà mateix la vam fer petar fins que van tancar el local. Després, com als vells temps, vam deambular pels carrers de la ciutat de Reus discutint i amb una llauna a la ma. Ho trovava a faltar!






DIUMENGE 210310

A les 10:00 vam quedar a l'Àrea de Lleure de Colldejou. L'Ajuntament organitzava una nova Festa de l'arbre. Primer de tot vam gaudir d'una bona sardinada i de tot tipus de begudes. Després vam poder comprovar l'efecte de la nova maquinària consistorial: serres, desbrossadores... Van de conya! Així que ens vam dedicar a netejar la parcela de la darrere de la caseta de la barbacoa. Mentrestant membres de l'equip de bitlles arranjava la pista. Finalment, ens vam dedicar a arreglar una mica la barraca de pedra seca i un marge del costat.
Aprofitant les brases vam coure les cebes i les tomaques per la clotxa.






A la una vam encendre les brases davant les escoles. Era l'hora de dinar; l'hora del dinar de la Clotxa que un any més munta en Centre Cultural. Al final vam ser unes 110 persones; tot un èxit! Doncs bé! cap a tres quarts de dues els més "matiners" vam començar a coure la llangonissa i l'arengada a la brasa. El procés de la Clotxa és el següent: primer cous el tall i torres el pa rodó tallat pel mig. Hi refregues la tomaca escalivada i hi escampes la ceba i l'all. Després hi poses trocets de llangonissa i arengada, per finalment ruixar-ho d'oli i tancar el pa. I au! a menjar! De postres una bona tarongeta, cafè i licors.






En pic vam haver recollit vam anar a ca la Rosita a menjar crema catalana que havia fet la Josefina (ma mare) en honor al seu sant. La vam fer petar una bona estona mentre el cava anava fent efecte. Amb la caiguda de la boira vam anar desfilant tot cap a casa. Acabava així un cap de setmana ben completet! Salute! Iblama