APARTATS

29 de març 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Mallorca 0 - Barça 1 (Ibra)

Les imatges del partit _____________________________________________





El millor del partit: entre Valdes i Milito
El pitjor del partit: Pedro

La crònica ____________________________________________________
Una primera part certament justeta, amb una alineació plena de suplents, en una d'aquelles decisions que podríem criticar d'en Pep. Si arribem a perdre... No obstant he de reconèixer que Jeffren va fer un bon partit. Com sempre però ens va tornar a salvar sant Valdés -i el pal-.
El nostre migcamp no feia correr la pilota i el joc va alentir-se molt. Feien molts tocs per fer circular la pilota i així és impossible sorprendre el rival.
A la segona part vam millorar intruint Xavi i retrassant Messi a mig camp. Es va notar una major fluidesa i vam donar més sensació de perill. A més el Mallorca no ens va iquietar massa. Cap al 63 Ibra va rematar al fons de la xarxa una aturada del gran Auoate (0-1). De nou Ibra es va tornar a reivindicar, en un dia en el que de nou, Messi no va marcar.



La crítica _____________________________________________________
Critico i criticaré l'alineació del Pep. Era un equip massa descompensat. De totes maneres el tio té una flor al cul ja que continuem guanyant. El Barça necessita fluidesa al mig i això no ho aporten ni Touré ni Keita. Si ens pressionen al damunt estem morts.
Critico la manca d'igual criteri de l'àrbitre. Aduriz es llença i li treu groga. Més tard es torna a llençar Castro i no li treu res. No pot ser que hi hagi interpretacions tan lliures. Iblama

1 comentari:

ricderiure ha dit...

Nanoooo !!! ben tornat a la red!!!!

i Barça sempre amunt!!!
aquests mesos d'Abril i Maig fliparem com l'any passat...
ara ve lo bo!!