APARTATS

3 d’ag. 2010

PAELLA A CABRA DEL CAMP 010810



El dia es va aixecar de mala manera, amb llamps i trons i plovent. Vam anar pujant cap a Cabra i el cert és que la cosa es complicava per moments; cada vegada estava més negre. De fet vam arribar amb aigua. La suficient perquè decidissin suspendre la festa de batre el blat. Una llàstima! Sort del senyor Joan Vives que ens va fer de guia per aquest bonic poble. Vam passejar pols seus carrers i vam poder comprovar la riquesa aqüífera del seu subsòl en forma de fonts a l'exterior.
Després de fer un bn vermutet vam anar pujant cap al recinte on feien la paella. Curiosament, a mida que passaven les hores, el dia es va anar aclarint, fins que al final fins i tot vam passar una bona calorada.



Els cuiners i les cuineres van anar preparant tots els ingredients pertinets per fer una bona paella. Entre ells hi havia l'Àvia Remei. Té molt mèrit fer una paella per tantes persones i que quedi bé de gust i que a més és pugui repetir en abundància.



Doncs bé! Cap a les 15h la gent va anar entrant cap al recinte per disposar-se a mejar la paella. S'ha de reconèixer que estava molt ben cuita. Felicitats!
Al final entre el vi, el cava, la paella i la calor, com en els partits de futbol, vam acabar demanant la hora. Sort vam tenir que a la porta d'entrada encara hi corria força l'aire.
Un dia per emmarcar! Gràcies! Iblama