APARTATS

3 d’ag. 2010

TROBADA GEGANTERA DE VINYOLS I ELS ARCS 310710






A les 17h vam sortir de Colldejou, estrenant el nou remolc per portar els gegants. Vam prendre la Iaia, l'Oriola i l'Espantall. Com que vam arribar massa aviat vam tenir temps d'anar al bar i fer unes cervesetes abans no va començar el cercavila.
Pels carrers del poble l'Espantall la anar "liant", encampant joves i no tant joves. A la plaça de l'església unes senyores que acabaven de sortir de missa ens van deleitar amb unes curses força àgils esquivant les escomeses del carabassot, el qual subtilment, va regar els seus celestials crepats acabats de sortir de la perru. Ens ho vam passar molt bé! En canvi a mig camí ens vam trobar un individu musulmà que es va emprenyar perquè el mullàvem. Noi; qui no vulgui pols que no vagi a l'era!
Després d'un tomb ben maco vam tornar a fer cap a la plaça de l'Església on cada colla va fer els seus balls amb les seves cançons. Al final, quan els de Vinyols van haver ballat i tot havent recollit els recordatoris, es va procedir a fer una ballada conjunta final. Perfecta!
Més tard vam anar cap al pati de les escoles on ens esperava un sopar memorable, a base de llangonissa i cansalada a la brasa i pa amb tomaca. Excel'lent! Iblama