APARTATS

1 d’ag. 2011

CAP DE SETMANA DE L'ANIVERSARI DE JOAN 28-310711

DIJOUS 280711 - HORT’S D’EN RIC I SOPAR “GAMBERO”

Cap al tard, aprofitant la fresqueta i els darrers rajos esmorteïts de sol, vaig anar a l’hort. Les tasques encomandes bàsicament era fer herba, que no para de créixer i rebrotar, escampar palla i herba seca per sobre de les darreres tomaqueres plantades perquè no hi pugui sortir herba, regar i collir. A més vaig arrancar les tomaqueres que no han funcionat no fos cas que contaminessin a les altres. En sec, quan estava canviant la mànega de lloc, de sota la terra em va sortir una mena de rata-talp corrent com una esperitat cap a la malesa. Vaig comprovar que li havia inundat un cau galeria a la zona de les pataqueres. A l’hora de collir -com sempre el millor moment- vaig collir de tot: tomaques, carabassonets, pebrots, una albergínia, alguna bajoqueta i un parell d’enciams i una escarola. Full!

Després de dutxar-me vam fer un soparillo de gala. Jejeje! Gambes, llangostins i gambetes amb amanida de l’hort d’enciam i amanida de tomàquets amb allioli fet a l’acte. Tot regadet amb un bon Bach blanc. Visca les vacancetes! Ja que no es pot anar a la platja almenys ho celebrem menjant i bevent; compte que ja m’està bé!







DIVENDRES 290711 – SOPAR CÀNDIA I CATARRES A MONTBRIÓ

Per recordar els bons moments viscuts a Sicília, vam anar a sopar a pizzeria La Càndia a Montbrió. De primer una amanida brutal, boníssima: la Cèsar. A base d’enciam amb trocets de bacó i una salsa semi-calenta que hi dóna un toc únic. De segon espaghetis a la carbonara i pizza Bismark. De postres dues boles de vainilla amb xocolata calenta pel sobre i cafè. El preu reconec que va ser una mica car però el menjar estava boníssim!

Poc a poc vam anar fent cap cap a les escoles velles. Allà hi havia muntat l’escenari on havien de tocar els Catarres i Deblassis. El cert és que en un primer moment la cosa estava poc animada però esglaonadament va anar arribant gent per escoltar sobretot el nou fenomen de la música catalana: els Catarres amb la seva cançó estrella Jennifer. De fet el grup i el concert va ser d’allò més senzill. Són tres membres, dos nois i una noia. Al centre hi ha el cantant principal que toca la guitarra, la noia fa veus i toca el Xelo i l’altre noi ve a ser una mena de comodí que toca percussió, l’acordió... Ens van fer gaudir amb el seu repertori. El moment culminant va arribar amb la Jennifer la qual vam haver de tocar dues vegades. La segona fins i tot va ser acompanyada d’un cor infantil a dalt de l’escenari. Esperem que segueixin endavant! Tenen molt bona pinta!








DISSABTE 300711 – SOPAR CONSTANTÍ I PETS

Vam quedar amb la Marta per anar a veure els Pets. Primer vam dir d’anar a sopar i després de dues negatives per fi vam trobar un bareto on ens van fer uns entrepans i unes patates fregides. De fet Constantí s’omple per festes. S’ha de dir que fan un munt d’actes d’interès amb grups de primeríssima línia i tot és de franc. Felicitats! Doncs bé, havent sopat vam fer cap al carrer major. Allà, com cada any, al davant de l’ajuntament hi havia muntat l’escenari. Un entorn molt familiar i peculiar amb arbres pel mig, enllumenat... Típic! Els primers en tocar van ser els Teràpia de Shock. La veritat és que van demostrar una energia enorme, inesgotable, amb temes de tota mena però especialitzant-se en un rock’n’roll ràpid i imparable i balades. Aquest grup està de moda sobretot arran de fer part de les cançons de la sèrie Polseres vermelles. Van estar molt bé!

El moment culminant de la nit va arribar amb els Pets. Tocaven a casa seva i tal com va anar dient el Lluís era molt especial per ells. Xocava una mica veure el Reig, que habitualment es part de l’organització, tancat darrere d’aquella gàbia de vidre a dalt de l’escenari. Van oferir-nos un repertori amb cançons de sempre. Algunes d’elles la veritat és que feia temps que no sentia. L’inici del concert va ser molt prometedor amb el Tarragona m’esborrona, Genolls pelats etc però poc a poc va anar decaient –en la línia habitual seva- tot i que reconec que hi va haver moments interessants amb el Pau i altres. Una bona nit!








DIUMENGE 310711 – ANIVERSARI JOANET A LA BARONIA VIVES-SANABRA

Ens hem reunit a la casa de la Cris per celebrar l’Aniversari del Joan: 32 anys! Quin escàndol! Primer hem fet uns platets per picar i després hem menjat amanides i pasta. Coc de postres amb cava, cafès i puros! Jejeje I el més important: que hem estat plegats junts gaudint de la fresqueta de la tarda sota els magnífics arbres de l’entrada de la casa. Hem parlat de tots els temes d’importància i potser hem arreglat una miqueta més el món. Segur! Felicitats amic! Iblama