APARTATS

24 d’abr. 2009

SANT JORDI A REUS 2009

Hem gaudit d'una bona diada. Ha fet un dia d'estiu, de calor. I hem pogut passejar pels nostres carreres i places del centre de la ciutat gaudint de les parades de llibres i roses. Per cert! trobo que la distribució qe s'ha fet enguany ha estat molt encertada. S'han repartit les parade entre la plaça del Mercadal, Peixateries Velles i plaça del Castell. Tot i que al Mercadal s'hi continua, en hores punta, passejant de manera molt feixuga, la resta de zones estava prou calmada. I és que potser, com més va, més paradetes hi ha i menys espai es té. El cert és que les terrasses de la bars han quedat una mica colgades per les paradetes. Tot i axí hem pogut fer un cafetó mirant el rebombori de la gent al nostre davant.







Després, en pic s'ha fet fosc, val la pensa quedar-se a gaudir del foc de les bèsties: Vibria, Drac... i abans veure els pertinents balls de lleó, el bou i els castells. Fa goig la plaça amb les banderes als balcons. És un dia ben digne! Dels tres que m'apassionen pels actes que es fan al centre aquest és el primer. El serà el Corpus i el tercer la Festa Major. Tots tres, junt amb Sant Joan, signes evidents que l'estiu ja comença a treure el cap per la Mussara. Iblama

1 comentari:

JJMiracle ha dit...

Sí que va ser un bon dia, sí. I estaria bé que fos festiu. L'únic perill que fos festiu és que potser la gent aprofitaria per anar a fora (com fan l'11 de setembre) i es deslluiria la diada.