APARTATS

4 de des. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Barça 5 (Cesc 2, Cuenca, Messi, Alexis) – Llevant 0

El millor: Cesc

El pitjor: no se li pot dir massa cosa a Messi però a vegades s’ennuvola amb voler fer dos regats quan després de fer el primer té passades clares.

L’àrbitre: en general bé ja que no va tenir problemes però va anular malament el 6 gol a Iniesta. Va interpretar que la pilota venia d’un company i no d’un rival com així va ser.

On el vam veure? Al Casal de Colldejou amb un vermutet de Falset marca de la casa.

Com ho he vist? El Barça no va donar opció a l’equip revelació de la temporada. Vam sortir molt concentrats i vam donar tota una lliçó de toc, de posicionament, anticipació i velocitat. Vam fer anar la pilota molt ràpida i això sempre et dona avantatge i la vam tocar amb una enorme precisió, cosa que fa que els rivals hagin d’anar darrere de la pilota i es descoloquin. En defensa vam saber anticipar-nos a les actuacions dels rivals gràcies a la rapidesa de Puyi, Masche o Abi i Alves. Els únics problemes els vam tenir quan ens van superar el mig camp amb tocs ràpids i precisos i van tirar contraatacs fulgurants. Però allà estava en Valdés per treure’s una vegada més el barret; encara no ha encaixat cap gol al Camp Nou. A més hi va haver un canvi constant davant que feia parar bojos els defenses que van estar millor a la banda dreta seva que a l’esquerra. Em va agradar especialment Messi a la banda esquerra com als inicis i Cuenca desbordant sobretot a la primera part. Quan Cesc entra a l’equip sabem que guanyem amb tot. Del mig del camp destacar que Busi no va rebre cap targeta i el bon partir que va fer Keita. I res, amb la mel als llavis esperant anar al Bernabéu amb el culet ben tancadet. A ells només els falta guanyar-nos amb claredat perquè la seva feina tingui encara més reconeixent. En fi, ja hem gaudit prou en els darrers anys, em conformo amb que els hi plantem cara i fem un bon partit de tu a tu. Ànims Barça!!! Iblama