APARTATS

28 de maig 2012

FUTBOL 2011-2012

FINAL COPA DEL REI





Resultat: Barça 3 (Pedro 2 i Messi) - Bilbao 0
El millor: Pedro.
El pitjor: la segona part.
l'Àrbitre: Bé. Pot haver-hi un penal no xiulat contra el Bilbao a Llorente.
Com ho vaig veure. D'entrada dir que ho vam veure a Peñarroyas (Teruel), amb el David, el Jaume, l'Israel i el Marti i Jo. Només arribar ens vam posar al mig de carrer la nostra samarreta del Barça. Cadascú la del seu any. I vam pujar carrer amunt i vam entrar al bar en bloc; quina patxoca! Ens van acollir bé. De fet al bar hi havia més. gent culer que no de la resta. Només hi havia un individu a la barra que duia una samarreta de la roja i que no se ben bé que volia. De tant en tant senties algun "puta Barça" i tal. Però noi la tonteria es va acabar ràpid! Al minut dos, després de tenir dues ocasions anteriorment, Pedro va fer el primer gol i se'ls hi en va anar tot en orris. Com no podia ser d'una altra manera nosaltres vam celebra-ho exultosament. Després van venir els gols de Messi i de nou Pedro. En mitja hora havíem fet desaparèixer un dels millors Bilbao's de la història. Com amant del futbol dir que el plantejament que ells van fer va ser un suïcidi. No pots sortir amb el Barça deixant espais darrere ja que amb la pressió que fem si no tens un mig del camp lluït estàs mort. I és el que va passar; els vam aplastar i sempre amb arguments futbolístics. Ells en cap moment van demostrar res més que força i una profunda inexperiència en finals. I així se'n vam anar amb el 3-0 a la mitja part! I com sol passar en aquests casos, el Barça es va relaxar i va sobrar la segona part. Ben relaxats i tranquils ens vam deixar endur per les cerveses i els entrepans fins al xiulet final del partit. Calia llavors esperar l'entrega de la copa i veure les imatges típiques de les celebracions culers.
Celebrar que Guardiola tanca l'etapa més gloriosa del món del Barça de futbol aconseguint 14 títols de 19 possibles. Tot un rècord! El mesu reconeixement cap aquests jugadors i cap a cos tècnic. Si correm i pressionem com ho vam fer el dissabte, sigui quin sigui l'entrenador, segur que tindrem altres alegries.
Vam sortir del bar, els quatre amb la samarreta del Barça posada i lluent, i al cotxe vam baixar les finestres i vam posar l'himne del Barça. Iblama