APARTATS

17 de des. 2012

CONCERT DE ROGER MAS I LA COBLA SANT JORDI AL FORTUNY 141212





Si de per si anar al Fortuny és un gaudi, anar i escoltar en Roger Mas i la Cobla sant Jordi encara ho és més. Al llarg de dues hores i calçat amb unes bones espardenyes catalanes, ens van oferir un repertori musical en el que es va poder comprovar les múltiples facetes que toquen tant en Roger Mas com la resta de músics presents a dalt de l’escenari. En Roger va tocar la guitarra, el piano i fins i tot va ajudar al bateria. A més, va cantar en català, en portuguès-gallec, en castellà... Per si fos poc, també va tocar diversos estils musicals i fins i tot els membres de la cobla van acabar cantant. I entre cançó i cançó unes explicacions amb aquell to que el fan irrepetible i amb referències sentides a la nostra estimada Catalunya. De veritat que és un espectacle molt recomanable!




 
Aquest espectacle s’ha editat en format cd. Certament imprescindibles en són les següents cançons: Caminant, l’home i l’elefant, l’angle noir, Oda a Francesc Pujols, Si el mart tingués baranes i el dolor de la bellesa. 




La darrera vegada que vam veure Roger Mas va ser a la Palma i el cert és que el xicot va quedar una mica parat. Va dir que no s’havia trobat mai en un concert en el que se sentís més la veu de la gent del públic que la seva. En canvi, el divendres va acabar tenint un bon record del Fortuny i de la ciutat, i així en va deixar constància. Pecat recuperat! I per acabar va fer posar la gent en peu tot cantant la Santa Espina i sota el crit final de Visca la terra. Iblama

2 comentaris:

JJMiracle ha dit...

Un gran concert, sens dubte. No me'n cansaria mai.

Iblama ha dit...

Roger Mas no deix maig indiferent! Gran, gran!