APARTATS

18 de des. 2013

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ L’ÀNIMA DE GAUDÍ D’OTEIZA I SEGRIÀ AL CÍRCOL DE REUS 171213




Aquest passat dimarts 171213, ens vam reunir al Círcol de Reus per assistir a la inauguració de l’exposició l’Ànima de Gaudí. Les parets d’aquests preuat centre de la plaça del Prim es van omplir amb les obres compartides entre l’escultor Oteiza i la ceramista reusenca Neus Segrià. Les creacions parteixen d’elements gaudinians diversos com poden ser les xemeneies de la Pedrera, edificis, personatges, escenes ect sobre ceràmica esculpida i perfeccionada per la ceramista.
L’acte es va donar per inaugurat amb la presència dels artistes i d’autoritats com l’alcalde de Reus (Carles Pellicer), l’Aquebisbe de Tarragona (Jaume Pujol) o un representant del govern. De totes les paraules que es van dir em quedo amb la idea que en aquestes obres s’hi esbossen sentiments. Realment és cert; les formes, la profunditat, les textures no et deixen indiferent. L’acte va acabar amb el sorteig de dos llibres  un de cada autor i un petit refrigeri a la mateixa sala.
Per cert, per un reusenc és un d’aquells llocs  -el Círcol- pel que val pena arribar-shi per la seva majestuositat i per ser un dels indrets més emblemàtics de la nostra ciutat tot i tenir un accés restringit.