APARTATS

2 de des. 2013

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ:Lliga Espanyola.
MARCADOR: Athlétic Bilbao 1 - Barça 0
TÒPIC/TÍPIC. Relliscada no del tot justa.
EN VERD:  Iniesta.
EN VERMELL: Mascherano, Xavi i Montoya.
EL DE NEGRE: Bé, però perdona l’expulsió a Iturraspe.
LA CONTRA.  Ens ensorrem. I ens ensorrem en no sentenciar el partit a la primera part, ens ensorrem quan ens pressionen i corren més que nosaltres i ens ensorrem perquè no tenim pla B. Actualment tenim diversos hàndicaps per línia. Primer, a la porteria; canvi de porter i això sempre costa i s’ha de dir que ho està fent bé. Segon, en defensa. Mascherano fa aigües quan ha de defensar massa enrere, per avançar-se i sortir al tall molt bé però darrere no em dóna seguretat. A més perdem alçada. Montoya es molt limitat i sol anar perdut. Barta titular jaaaa! En atac 0. Tercer, a mig camp. No ho veu senyor TATA que ens fan superioritat sempre? No veu que Xavi s’arrossega? No veu que acabem jugant amb 10? No veu que les línies estan massa separades? Falta saba nova: Sergi Roberto. I en un partit com ahir a mig camp falta llenya. Quart. No és Alexis davanter centre? Doncs deixem-nos de collonades i posem-lo al davant a lluitar i obrim els extrems si convé amb Adama. Tant costa veure això? Tantes llibretes i tantes hòsties i vídeos de què serveixen? Cada vegada que entren els joves l’equip es revoluciona. Torno a dir, on és el pla B?Quan les coses ahir no anaven bé –i això va ser a la primeria de la segona part- doncs revoluciona-ho tot. Doncs no a dormir!
Una vegada més el Bilbao ens va esperar amb paciència, força i corrent i lluitant molt més que nosaltres i al final va obtenir la recompensa de fer un gol.
Ja sé que és il·lusori però m’agradaria veure aquest equip. Piqué i Bartra de defenses fixos. Lateral esquerra: Adriano, Alba. Lateral dret: Alves. Mig camp. Pivot defensiu: Masche. Lliure: Busi. Sergi Roberto d’enllaç. Iniesta i Neymar bandes i davant Alexis o Pedro, i evidentement Messi quan hi sigui.
A LA CAVERNA. Com rieu! En part teniu raó. Veieu que nosaltres anem com els crancs enrere i vosaltres endavant i amb força. Si, us veig millor que a nosaltres però espero que el Barça acabi posant un punt de cordura i podem agafar una línia més regular. Per cert, no oblideu l’altre equip de la vostra ciutat eh!
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO