9 de jul. 2014

ENLLAÇ LAIA I ISRAEL 040714

Ja els tenim casats; la Laia i l’Isra ja són marit i muller! Moltes felicitats!


DIJOUS 03/07/2014
Aquest passat 03 de juliol ens vam retrobar a l’Ajuntament de Reus on van contraure matrimoni davant el testimoniatge de pares i germans. L’acte va desenvolupar-se a la sala de plens sota les fotos dels il·lustres alcaldes de la ciutat. La cerimònia la va celebrar la regidora Maria Dolors Sardà.
DIVENDRES 04/07/2014


Arribava l’hora de la veritat pel públic en general. Vam anar fent cap a l’Avellana, un bonic mas ubicat damunt de la població de Riudecols. Tot estava preparat. Només faltava que arribessin els nuvis. I així va ser. Tot i que hi va haver algun retard, primer va fer l’entrada l’Isra, el qual anava ben acompanyat de la seva mare Lolita.
Una mica més tard va arribar la Laia amb el seu pare en un cotxe antic. Van descendir del mateix i van entrar per entre mig dels assistents a l’enllaç. Allà els esperaven unes princesetes que al pas de la núvia van deixar caure pètals de rosa al terra. Al fons la va rebre l’Israel. Així va començar la cerimònia, acompanyada d’un pertinent fil musical.

El senyor Jutge va llegir unes sentides paraules i va donar pas a la mare de l’Israel i uns representants de les amigues de la Laia i un representant dels amics de l’Isra, els quals van llegir sengles textos ben sentits.
Sense més dilació, l’oficiant, sota la tutela de testimonis, pares, germans i assistents va convidar a declarar-se l’amor a la parella. Acte seguit, el Ruben va fer entrega dels anells als nuvis que els van intercanviar apassionadament. Junt amb la lectura dels textos foren els moments més emotius de la cerimònia. Van ser declarats muller i marit. No vam marxar de l’acte central sense disparar força confetti, deixar anar una traca i llegir els missatges personalitzats que havien deixat penjats en un lateral la casa.Mentre ells es feien unes fotos pels voltants, la resta de la gent va accedir a una gran esplanada que s’havia habilitat a la part del darrere del mas. Allà ens esperava el pica pica. En baixar resseguint un coet voltat d’estrelles trobaves el lloc en la taula que ens tocaria seure durant el sopar. En un lateral una barra amb les begudes i repartides per tot el recinte diferents taules en les que els cambrers hi van anar dipositant els plats: escopinyes, formatge, croquetes, sucs... i sobretot ganes de fer-la petar i anar animant-se.A la part final, ja de nit vam fer-los les pertinents fotos de grup.


D’Allà vam accedir a una sala menjador. Cadascú es va asseure al lloc que li pertocava. Les amigues i els amics més propers vam tenir el privilegi de seure a la taula Presidencial a tocar de la parella; una gran decisió. I vinga... a fer voleiar tovallons. Tot estava a punt perquè els plats fessin entrada a la sala. I així va ser; primer l’amanida amb cruixent de ceba i després el timbal de vedella. Enmig la parella va anar repartint diversos regals a la família més propera i als amics més íntims a part dels rams de la núvia i diversos ninotets amb nuvis als qui tenen previst casar-se en breu.


El temps va passar molt de pressa. No ens en vam adonar que ja érem als postres. La sorpresa va ser que va sortir de les entranyes del mas un mega aparent immens pastís. La forma la tenia de pastís, la sorpresa va ser que de pastís només n’hi havia un a la part més alta perquè fos tallat pels recent casats. A cada pis hi havia diferents tipus de dolços. La Laia i l’Isra es van col·locar al cap uns barrets i una bata de cuiners-cambrers i es van posar a repartir dolços i llaminadures entre tots. Mentrestant, a les taules es va repartir cava, per tancar la sessió amb cafès i copes per a tothom.


La part final de la nit la vam viure a la zona de l’Era. Allà tenien muntat un bon escenari els djs, els quals ens van oferir una primera part amb ball de tot tipus de balls per ser ballats en parella. Vam poder veure el típic vals ballat per les diverses parelletes. La nit la vam tancar amb tot tipus de moviments i coreografies mentre els còctels i els combinats anaven que volaven. Enmig de l’Era hi havia un taulell col·locat amb un llibre de signatures amb fotos. Allà podies deixar-hi els comentaris.Laia i Isra... Isra i Laia: us desitjo una enorme felicitat! I tal com ja es va dir en la cerimònia que us quedeu amb les petites coses, en els petits detalls, en el dia a dia... Només així omplireu la motxilla que aquest passat cap de setmana heu començat a omplir plegats. Molta sort en aquest nou camí que inicieu. Serem al vostre costa!