LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015: BARÇA 2 - MADRID 1

MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Mattieu i Luis Suárez) – Madrid 1.

EM QUEDO AMB… Piqué.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Rakitic.
EL TÒPIC. Líders a quatre punts del Madrid.
LA DADA. 19 partits sense perdre.
EL DE NEGRE. Correcte. Anul·la bé el gol del Madrid. Podria haver xiulat alguna falta més i podria haver expulsat a algú més.
EL RIVAL. Ha fet una gran primera part, jugant al toc, fent futbol. Ens ha posat la por al cos fins que s’ha ofegat el seu mig del camp. A partir de llavors el partit ha estat nostre. Bon plantejament d’Ancelotti; jugadors a mig camp per crear superioritat, essent ajudats sobretot pel lateral esquerre.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Guanyar i posar-nos a quatre punts. A la segona part, pilotes llargues i uns contra uns dels de davant i donar entrada a piloteros per refredar el partit quan ja ho teníem sentenciat. Tenir una forma física excepcional durant els 90 minuts. Saber patir i treure les pilotes més complicades del partit. Luis Enrique ha sabut inculcar una filosofia guerrera i de lluita que es veu en el camp.
-DEFECTES. Anar massa ràpid per voler arribar a la porteria. Jugar massa endarrerits i amb menys efectius a mig camp, cosa que ha fet que ells tinguessin superioritat en moltes jugades.
-DUBTES. Els que temia. Hem fet un mal plantejament a la primera part contra un gran. Ens han superat numèricament. Si arriben a estar més inspirats haurien pogut aconseguir un millor resultat.
L’ANÈCDOTA. Segon gran ple al camp de la temporada i gran mosaic abans de començar el partit que ens ha fet posar la pell de gallina a tot el camp. Som una afició una mica seca però en el moments grans sempre responem.
LA CAVERNA. Clar i català: foteu-vos! A quatre punts. Heu jugat com mai però heu perdut. Moltes vegades ens ha passat a nosaltres i n’heu fet mofa. Avui us hem pagat amb la mateixa moneda. Al final el resultat és el que compta i el que diu el marcador és 2-1; el que diu la classificació és a quatre punts. Per cert... la lliga, malgrat tot, no està sentenciada. Tenim un mes d’abril complicat, així que farem bé d’aplicar-nos i guanyar.