APARTATS

5 de març 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. ELIMINATÒRIA BARÇA-VILA-REAL



COMPETICIÓ. Copa del Rei.




MARCADOR I GOLEJADORS. ANADA: Barça 3 (Messi, Iniesta i Piqué) – Vila-Real 1. TORNADA: Vila-Real 1 – Barça 3 (Ney 2 i Suárez)
TV O RÀDIO. ANADA i TORNADA: Tv al Flaps amb la Graderia als comentaris.
EM QUEDO AMB… ANADA: Mascherano. TORNADA: Neymar.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA. ANADA: Ter Steguen. TORNADA: Montoya.
EL TÒPIC. ANADA: partit pràctic i eliminatòria encarrilada. TORNADA. El que importa: el resultat. Ja som a la final de la Copa.
LA DADA. ANADA: Gol de cap de Piqué de córner. TORNADA: tercer partit consecutiu que Suárez veu porteria.
EL DE NEGRE. ANADA: lleig i complicant-se la vida. Es va estalviar d’amonestar jugadors groguecs per entrades dures i en canvi es va “liar” a ensenyar targes per protestar. El penal crec que no era. TORNADA: correcte. Tot i que havia d’haver expulsat Pina ja a la primera part per una entrada criminal a Busi.
EL RIVAL. ANADA: Reculadíssim. Massa enrere. Defensaven a dins de l’àrea petita i això és molt perillós. En un descuit que van tenir vam obrir el marcador. Va plantejar l’eliminatòria a anada i tornada i no va saber plantar cara al Barça. TORNADA: Més valent. Ha anat a per totes i si hagués tingut més punteria segur que haurien fet molt més mal.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. ANADA: Fer tres gols i no desfer-se amb l’errada de Ter Steguen. TORNADA: Marcar fora de casa és importantíssim en aquestes eliminatòries. Vam sortir amb claredat al contraatac. Fer un gol ràpid.
-DEFECTES. ANADA: amb el partit resolt l’entrenador no va saber posar gent per omplir el mig del camp i calmar el partit. Al contrari; seguíem a l’atac com a desesperats. Sort en vam tenir que ells no ho van aprofitar. TORNADA: defensivament hem fet pena. Ha mancat concentració i falta d’entesa en la defensa. El mig i la defensa estaven massa separats.
-DUBTES. ANADA: segueixo pensant que amb què passarà contra un gran d’Europa. Davant de porteria fallen menys. TORNADA: ens han arribat moltes vegades i amb claredat.
L’ANÈCDOTA. ANADA: L’àrbitre esperpènticament no va deixar treure un córner a la mitja part i va xiular el final del partir així en sec. Una mica desquiciant! TORNADA: Unzué i el segon del Vila-real van haver de ser separats.
LA CAVERNA. ANADA: bé... ja tenim un peu a la final! No us escudeu una vegada més en l’àrbitre. Hem estat superior i mereixíem més fins i tot. TORNADA. Mentre vosaltres ho mireu per la tv nosaltres ens hem plantat a una final de copa. A mi m’agradaria jugar-la a casa nostra, al Camp Nou, però el morbo de jugar al Bernabéu s’imposa. Segur que s’inventaran algunes obres o qualsevol excusa per no deixar-nos-hi jugar.