APARTATS

5 d’oct. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. SEVILLA 2 - BARÇA 1 (Neymar).


3) TV O RÀDIO. Tv al casal de Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Derrota totalment injusta! Mal menor!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Després de 20 partits contra el Barça Unai Emery (entrenador del Sevilla) a aconseguit vèncer. Torna Bravo a la porteria i encaixa dos gols més. Abans de començar el partit la gent del Sevilla fa posar la pell de gallina cantant el seu himne a capella. Impressionant! Tres pals més en un partit. I una pilota que xutada per Neymar de falta es va passejar per damunt de la línia de gol sense voler entrar.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Busquets.
-EL PITJOR. Munir.
-L’INDULTAT. Neymar.
6) L’ENTRENADOR. Sota mínims. Va voler donar consistència a mig camp col·locant-hi Masche amb Busi i Rakitic de mitges puntes. Va funcionar força bé sobretot a l’hora de recuperar pilotes ben endavant. Però ens falta aquella passada final que et pot donar Messi o Iniesta. Va tardar massa a donar entrada a Munir. El problema el tenim en defensa!
7) L’ÀRBITRE. Correcte. El penal es pot discutir però les mans hi són.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Va tenir el seu minut de glòria i el va saber aprofitar. Les seves armes eren molt clares: cotraatacar. Tot i que a la primera part va tenir força possessió. Surt amb molta velocitat des de mig camp i en defensa es manté bastant ordenat. Li falta punx al davant i més contundència a mig camp. Allà van ser clarament inferiors. Van acular-se massa dins de l’àrea i això et condemna a la sort; que van tenir.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Vam ser capaços de tirar l’equip endavant i pressionar força amunt recuperant pilotes amb facilitat. Amb Neymar i Suàrez crearem força perill. Munir em va semblar una mica més endarrerit i sense prendre massa risc per ajudar el mig del camp. Una posició que alternava amb Neymar i que aquest si que arriscava, potser sent massa individualista. La lluita constant pivotant de Suàrez fa que es puguin generar espais pel mig. En defensa el pivotatge de Masche, hauria de permetre una major contundència al mig de la defensa on pot incrustar-se. Bravo va donar una major seguretat a l’equip.
-DEFECTES. En defensa tenim moments de descontrol i deixem les marques, especialment quan pugem amb massa alegria a l’atac amb els laterals. Ens hem de plantejar la pujada només d’un lateral sinó buidem la defensa.
-DUBTES. Segueixo mirant la banqueta i penso: ja fem prou. Jo donaria minuts a Gombau per tenir aquesta passada final amb major continuïtat davant.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Al final la nostra derrota no ha estat tant cara. La lliga s’escurça, això dóna fe de la competència de la lliga espanyola, almenys al començament. A dalt de tot de la classificació hi ha molt poca diferència de punts entre els rivals. Això em fa pensar que serà una lliga de detalls. El que sàpiga millor resoldre els detalls se l’emportarà. El Barça de moment en aquest aspecte ho té una mica cru. En qualsevol cas el Madrid també va punxar i ens mantenim empatats. Per nosaltres crec que ha de ser un mèrit i més amb la dissort que tenim en forma de lesions.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. En el pronòstic ja vaig dir que la cosa costaria. Vaig dir un empat; punxada! Resultat no encertat! El proper partit no és fins d’aquí dues setmanes. Juguem contra el Rayo a casa. És un equip amb Paco Jémez al que li agrada tenir la pilota com al Barça. Vés que no se’ns ennuegui una mica.. Caldrà veure que passa amb les seleccions però aposto per una victòria culer. 3-1.