APARTATS

26 d’oct. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. BARÇA 3 (Suàrez 3) – Eibar 1.



3) TV O RÀDIO. Ràdio Rac1 i després Barça Tv.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Suarazzooo!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Un any del debut de Suàrez i hat trick! Es va lesionar un jugador de l’Eibar i els seus propis jugadors no van llençar la pilota fora i es van enfadar perquè nosaltres després vam seguir la jugada.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Suàrez.
-EL PITJOR. Bartra.
-L’INDULTAT. Mattieu.
6) L’ENTRENADOR. Esmaperdut. Conscient que no banqueta intenta dotar el Barça d’un bon atac. El mig del camp queda descompensat amb Rakitic i Busi d’interiors i Mascherano, amb tres homes, fa aigües per tot arreu. Estem mancats de contundència a mig camp. Amb l’entrada de Mattieu es va compensar una mi mica més la defensa i el mig, amb la incorporació d’Alba més endavant.
7) L’ÀRBITRE. De més a menys. Va mantenir el llistó molt alt amb les targetes i el partit se li’n va anar de les mans, ja que llavors tot va acabar sent groga. El primer gol de Suàrez sembla que parteix d’un fora de joc de Sandro. Va optar per no sancionar la majoria de faltes que feien sobre Neymar. Va expulsar a Masche per dir-li alguna cosa sobre “la concha de su hermana”. Un pecata minuta si veiem les faltes que es van anar cometent. En xiular la mitja part va trencar una jugada d’atac del Barça.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Molt ben compensat i posicionat. Li sobra el jugador japonès que tenen; no va aportar res. Van pressionar molt amunt i en bloc, cosa que va sorprendre el Barça i el va obligar a cometre errades de pèrdua de pilota en llocs clau. A la segona part no va aportar tant perill.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. El desbordament de Neymar i la pegada de Suàrez. Jugar en defensa de tres i deixar dos jugadors només en punta i Neymar amb llibertat.
-DEFECTES. La descompensació entre la defensa i el mig i l’excés de protagonisme que volen agafar Bartra i Masche al treure a pilota des del darrere controlada.
-DUBTES. Tinc més dubtes que seguretats amb aquest equip!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Els comentaristes que fan el Barça; se’ls hi nota clarament que van en contra nostra. Tot són lloances pel rival i quan nosaltres fem alguna cosa digna es producte de la sort. Ja teniu un expulsat més. Ara sancioneu-lo perquè no pugui jugar el clàssic.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Vaig dir 3-0. Quasi! 3-1. El proper rival és el Villanovense en copa: 0-2. I en lliga juguem contra el Getafe: 1-2.