APARTATS

19 d’oct. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 5 (Neymar 4 i Suàrez) – Rayo 2.



3) TV O RÀDIO. Tv al casal de Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Partit esbojarrat que ens enduem justament!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Jornada de seleccions sense conseqüències per a l’equip. Primera vegada que Neymar amb el Barça fa 4 gols. Ara passa a ser el pichichi de la lliga amb 8. Paco Jémez, l’entrenador del Rayo va encarar-se amb algú del públic, reptant-lo que baixés a peu de gespa. No va anar a majors!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Neymar.
-EL PITJOR: Piqué.
-L’INDULTAT: Bravo.
6) L’ENTRENADOR: Va optar per intentar endur-se el partit qui més punx tingués, conscient que el Barça en té molt. Això implica que si davant tens un bon dia bé, sinó toca patir; i vam començar patint. Sense mig del camp, vam rebentar una vegada una altra el rival amb passades a l’espai per córrer. Potser no va ser el millor dia per deixar damunt del camp a Suàrez ja que és més estàtic en l’àrea, per rematar. Tot i així al final va fer un gol i tot.
7) L’ÀRBITRE. Temorós. Va xiular dos penals claríssims sobre Neymar i en podia haver xiulat un tercer. A fóra l’àrea també li van fer una falta que no va xiular.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Excel·lent! Des de que l’equip el va agafar aquest entrenador aquest ha apostat per fer un futbol arriscat però molt vistós per ells i pel rival. S’han de tenir molts pebrots per venir al Camp Nou i jugar amb tres defenses i s’ha de tenir molt clar que contra el Barça et cal superioritat a mig camp. Amb tot un equip molt correcte, ràpid i amb les idees clares. Li manca al davant un davanter killer que remati les jugades que munten. Si fos així seria un equip més competitiu. Un equip molt incòmode per jugar contra el Barça.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Ficar pilotes a l’espai perquè l’equip corrés i tingués uns contra uns. En vam tenir un fart! Transicions ràpides de darrere endavant!
-DEFECTES. No ser prou contundents per aturar les pujades rivals. Ens pressionaven amunt i ens superaven al mig. Vam tenir seriosos problemes per construir. Un dia en el que te’n recordes del Xavi, ja que et donava aquella pausa tantes vegades necessària per poder pensar una mica més.
-DUBTES. Si el partit d’ahir el tenim contra un rival de major entitat –per exemple el Celta- podíem haver cedit punts.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Malgrat les lesions i tots els contratemps amb els que ens estem trobant seguim amb la cara ben alta empatats amb el Madrid.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Jo vaig dir que guanyàvem i per 3-1. Bé, pronòstic encertat, resultat no. El proper rival és el Bate Borisov en Xampions fora. Ens separa un punt i a priori amb els números a la mà estem força empatats. Per mi és un partit clau. A Europa el Barça sol donar més la talla. Guanyarem i això amb el que tenim ens donarà moral: 1-2.