APARTATS

20 de març 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Vila-real 2 – Barça 2 (Rakitic i Neymar).



3) TV O RÀDIO. Tv el plus al Bar la Plaça de Monistrol.
4) EL TITULAR DE PREMSA. 39 partits sense perdre; continua la màgia!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Neymar ha llençat el penal a l’estil Panenka. Tornem a marcar un penal./ Un xut de Messi ha deixat grogui una afeccionada del Vila-real que ha hagut de ser atesa.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Rakitic.
-EL PITJOR: Matieu.
-L’INDULTAT: Mascherano.
6) L’ENTRENADOR: Errat. No s’ha volgut pensar en el partit d’avui i si pensar en el proper contra el Madrid. S’ha canviat la base de l’equip i hem anat a pitjor. S’ha desestructurat l’equip i ens passat per sobre. Quan hem reaccionat ja teníem l’empat a sobre.
7) L’ÀRBITRE. Suspès. Piqué havia de ser expulsat i el penal no era. A la segona part aquest impresentable jugador Pina ha fet una entrada criminal i havia d’haver estat expulsat.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. De Xampions. No ha abaixat els braços en cap moment i ha esperat el moment oportú de “baixon” culer per pressionar fort i empatar i quasi guanyar el partit. Han sabut trencar la connexió del trident i la connexió entre el mig camp i el davant. Han pressionat on ens fa més mal darrere i a la sortida de la pilota nostra. Han sabut sortir molt bé al contra atac. El millor equip, a la segona part, que ha jugat contra el Barça.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Hem fet una bona primera part i hem agafat avantatge.
-DEFECTES. Ha faltat connexió amb els de dalt i entre ells mateixos. Ritme feixuc i lent de circulació de pilota.
-DUBTES. Ens falta un altre element a mig camp. No serveix només en baixar a Messi o canviar de sistema a un 4-4-2. Quan juguem contra un rival que ens la remena i ens la toca ens falta poblar més el mig camp i si convé jugar amb sol a dalt.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Ens allunyem un punt més del rival més proper que és l’Atlético, per tant quedem a 9 d’ells. Pel que fa al Madrid han guanyat i ens mantenim a 10 punts de distància. Tenim una avantatge suficient i considerable com per tenir altres ensopegades.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. No encert. Ara hi haurà aturada en la lliga. El proper partit és contra el Madrid a casa nostra. M’esperaré uns dies i afegiré el pronòstic la propera setmana, en veure com tornem de les vacances de setmana santa i que deparen els amistosos espanyols.