APARTATS

7 de nov. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 5 - BETIS 2.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 7.

-ALINEACIÓ. Porteria: Ter. Defensa: Alba, Leglet, Piqué i Roberto. Doble Pivot: Busi i DeJong. Mitges puntes: Pedri. Ansu Fati, Dembélé. Davantera: Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 5 (Dembelé, Griezmann, Messi 2 i Pedri) – BETIS 2.



2. EL TITULAR: ‘3 punts per acabar amb el malastruc’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Dembelé no marcava des del 10/2019, mentre que Messi ha aconseguit marcar el 5è gol de penal i ja en porta 15 de seguits marcats. També ha marcat el primer des de feia 1003 minuts. També avui ha marcat el 25è gol, igual que el primer Pedri a la lliga.

4. LES CLAUS. No tenir Messi al camp suposa que els jugadors agafen uns rols diferents durant el partit; juguen com a més alliberats. Davant la pressió a la que ens han sotmès hem sabut tocar ràpid i al primer toc per superar-la. Hem tornat a córrer endarrere i ens han agafat l’esquena. Globalment hem estat millor en atac que ens defensa i és que les ‘estrelles’ no han fet bé les cobertures en defensa i per banda. Estic segur que és el que més ha desesperat Koeman, igual que el fet de fallar davant de porteria. A la segona part, Messi ha donat alegria a l’equip. Lesió d’Ansu que ja veurem com s’acaba! Sort que hi ha aturada per seleccions 

5. LA CARA I LA CREU. Griezmann. L’he vist més alliberat i agafant galons sense Messi. Després s’ha entès bé amb ell. Llàstima de tot el que ha fallat, penal inclòs. Roberto. De nou ha jugat de lateral. No se l’ha vist massa en atac i en defensa ha estat superat amb facilitat.

6. EL RIVAL. 4-2-3-1. Han sabut molt bé jugar les bandes i han sortit amb rapidesa. Han tingut un premi enganyós pels mèrits fets a la primera part amb el gol. Mai han donat l’esquena al partit. La sensació és que massa sovint se’ls hi descontrola el partit en defensa. És un equip que pinta molt bé!

7. LA MOVIOLA. Cuadra Fernández. Bé! Tot el que ha fet ho ha encertat. Els dos penals que ens ha xiulat, el gol anul·lat al Barça per fora de joc i l’expulsió del jugador del Betis en el segon penal. 

8. LA VEU DEL SOCI. S’ha guardat un minut de silenci per la mort de Toni Bruins. Dels 3 que eren amb el Dream Team ja només queda el Reixach. Hem patit i això que eren 10. No demostrem suficient consistència perquè la gent pugui confiar al 100% en l’equip. A banda d’això m’ha agradat sentir Dani Alves desbarrant de l’antiga junta. Té tota la raó! A veure si ens desprenem dels fantasmes i tirem endavant, fem una bona pinya i tirem de pedrera de nou! És a dir; a veure si tornem a trobar l’Adn Barça!