APARTATS

10 de maig 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - CELTA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT.

Lliga. Jornada 36.

BARÇA 3 (Memphis, Auba 2) – CELTA 1.



2. EL TITULAR: ‘Joc estrany però victòria’ .

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Hem vist una primera part estranyíssima del Barça. Xavi ha plantejat una mena de 3-3-4 amb Alba al mig del camp per l’esquerra i amb Ferran tapant la banda d’Alba. Jo crec que els jugadors no han entès que volia. Suposo que devia voler tapar les escomeses del mig del camp i l’habilitació sobretot de Iago. No hem tingut la pilota i no és estrany amb un mig del camp amb tanta inferioritat i és que ells si que han plantejat un mig normal amb 4 efectius. Això si; els hem agafat l’esquena i els hi hem creat perill. En una gràcies a una genialitat de Dembele que ha assistit Depay i en l’altra amb assistència de Depay a Auba. Crec que pels mèrits fets el resultat és del tot injust però així és el futbol. M’encanta veure Depay per darrere o al costat del davanter centre!

-A la segona part, Xavi ha donat més naturalesa al Barça amb l’entrada de Riqui al mig, compensant millor l’equip. Hem equilibrat les forces i s’ha notat perquè hem revertit les estadístiques de possessió, toc i precisió. Llàstima dels errors individuals. En el d’Araújo ens ha costat el gol d’Aspas. Al final, la màxima precisió ha marcat avui la diferència.

RIVAL.

-Ha vingut al Camp Nou amb les seves armes: la pressió, el bon posicionament, tenir la pilota, tenir bon toc i a crear perill des de la banda cap al mig, anant de més a menys, sobretot amb l’expulsió de Murillo. La veritat és que globalment han estat millors que nosaltres en els primers 45 minuts. Ens han guanyat en possessió, passis i precisió però han estat desencertats de cara a porteria degut a una primera part inspirada de Ter Stegen. Han sabut desempallegar-se del canvi de sistema del Barça. Un dels equips més incòmodes pels culers. Ja a la segona part l’entrada de Riqui, el gol segon d’Auba i l’expulsió els ha fet baixar una mica els braços. Han merescut més!

4. LA CARA I LA CREU.

-La cara és per Dembele per ser un paio que malgrat tot proposa coses diferents. La creu és per Ferran. Bé el canvi a la primera part!

5. LA MOVIOLA.

-Ortiz Arias. Cap complicació a la primera part. A la segona ha estat ben assistit i ha pres bones decisions com el gol anul·lat al Barça i l’expulsió d’ells. M’ha agradat!

6. PER RECORDAR.

-12 gols de Depay i 13 Auba. Bon rendiment!

7. LA VEU DEL SOCI.

-Vull que renovin Demebele al preu que sigui. És l’únic capaç d’aportar coses diferents i de marcar la diferència. És el màxim assistent! S’ho mereix! És de lo poc pel que val la pena pagar una entrada!

Se’ns ha posat la por al cos amb la lesió al cap d’Araujo. Esperem que no tingui més conseqüències!