Barça 2 (Villa, Messi) - Bilbao 1
El millor: Àlves i Pinto.
El pitjor: la no reacció del públic culé fins que no hem marcat el gol.

La crònica ___________________________________________________________
Crec que serà dels partits més importants de la temporada vist com va avançant. Hem començat la mas de bé, marcant ben aviat Villa (1-0) però ens hem anat ensorrant en un joc imprecís, sense massa pressió i lent. No hem estat massa fins, malgrat tot Villa podria haver fet un golàs i el partit s'hauria acabat. El Bilbao ha seguit amb la seva tàctica i ha tingut l'empat amb un remat de cap de Llorente que ha estat tret magníficament per Pinto. A partir d'aquí, per molt que Pedro i Messi intentessin jugar amb la banda canviada anant cap al centre, ens hem anat ensorrant fins que ha arribat la segona part. El Bilbao ens té presa la mida.
Després del descans hem sortit freds i hem intentat refredar el partit i ens ha sortit malament. En una pilota dividida Busi ha fet un penal claríssim a Llorente. Ens han empatat i a patir. La jugada posterior Piqué s'ha complicat la vida amb una pèrdua de pilota. A partir d'aquí ens hem posat les piles, sobretot Messi, i hem anat endavant arraconant al Bilbao prop de la seva àrea. Ho hem provat tot i al final Messi ha vist la llum i ha fet el gol de la victòria (2-1).
Els equips cada vegada ens saben jugar millor i si a això hi afegeixes mugar a la contra com ho ha fet el Bilbao podem tenir seriosos problemes. A més és humà que tinguem una mica de "pàjara". El que més em preocupa és la baixa de Puyol. Com sempre he dit és ell el millor del Barça i es nota molt la seva falta. També cal tornar a pressionar com sempre hem fet, des de dalt. I si a tot plegat hi afegim una miqueta de sort segur que tornarem a recuperar la nostra línia. Mentrestant a Punto Pelota que vagin dient que estem al final del ciclo i bla, bla, bla! Iblama